ЗА НАС

„До края на обяда тя му говори като на стар приятел, весело и открито.
Беше обезпокоително пряма, сякаш нямаше какво да крие, но му показваше,
че е по-добре да не търси скрит смисъл в думите ѝ.
Прекалената ѝ любезност подсказваше, че отношенията им са съвсем повърхностни и дори не си струва да го удостоява с враждебност. Усети силна неприязън към нея, но продължи да наблюдава формата на устата ѝ, движението на устните ѝ, докато говори; наблюдаваше я как кръстосва крака с плавно и прецизно движение, сякаш сгъва скъп инструмент. Не можеше да се освободи от невероятното възхищение, което изпита, виждайки я за първи път.“

Айн Ранд, ИЗВОРЪТ

MADAMSKO е място със стил, ухае на хубав парфюм, в него духът е творчески, а атмосферата – здравословна. Тук се радваме на малките неща в живота и всяка постигната победа е научен урок. В MADAMSKO влизат различни жени – по интереси, цвят и дължина на косата или марката на дрехите. Жени, които се намират в своите периоди – на розова стая, парти или тишина с книга до прозореца. В MADAMSKO срещаме не толкова известни, но много стойностни дами, жени с мисия и ценности, които е важно да бъдат споделени.

На страниците на MADAMSKO има изкуство, мода, здраве и красота. Родена от личен блог през 2014г., днес идеята е факт, благодарение на приятели, с които сложихме основите на успешен медиен проект. Медиен, защото тенденциите и интересните новини е важно да бъдат споделяни. Медиен, защото със своята събрана в годините аудитория разбрахме, че сме нужни и можем да бъдем полезни. Със своята аудитория сайтът е партньор на различни събития, чиито мисия е свързана с темите ни. Сайтът е проект на „Медийни проекти и комуникации“ ЕООД. Никаква част от авторското съдържание не може да бъде копирана без да се цитира източника. Всички публикувани в сайта статии са с цитиран автор и източник.

Авторите в MADAMSKO са пишещи дами. Журналисти, психолози, творци в духа и светоусещането си. Авторските рубрики започват своя път с началото на 2018-та, за да се превърнат в дискусии със съвети и обменени идеи.

Ако вярвате, че перото и душата ви ще се почувстват добре на това място и бихте искали да бъдете наш автор – пишете ни на editors@madamsko.com.

Ако имате информация, която вярвате, че би била полезна за нашите читатели (покана за събитие, прессъобщение или впечатление) моля пишете на info@madamsko.com

Ако просто искате да споделите нещо с нас – използвайте формата по-долу: