HomeИНТЕРЕСНОLet me entertain you

Let me entertain you

луксозно бельо в bonbon lingerie

Let me entertain you

Световните марки луксозно бельо представиха колекциите си за 2016 г. в София! Мостри на новите колекции за 2016 г. на марките L’Agent, Heidi Klum, Stella McCartney и Sonata Rapalyte вече могат да бъдат намерени в магазина на BonBon Lingerie – София, ул. „Леге“ 10.  

   Дизайнерските предложения на Heidi Klum и Stella McCartney са изцяло японска дантела, шифона и 100% чиста коприна инспирирани от високите планини Роки Мантуин, Аспен и светлините на Маями. На мода идват отново изчистените модели без подплънки – триъгълен свободен сутиен, изцяло създаден за комфорта на жената. Новите цветове в бельото са изключително неонови, контрастни и много красиви. Моделите са богати на дантели и женствени, така че да подчертаят женствеността.   

   Дръзките цветове са в основата на колекциите тази година, а палитрите са създадени за демонстрират показност. Драматичност, цветове на скъпоценни камъни като аметист, рубин, кобалт и лапис лазули оживляват колекциите.  

   Магазинът на BonBon Lingerie Bulgaria се премести от City Center Sofia в най-модната зона в София – ъгъла на Съборна и Леге. Компанията PROVOKE е единствен представител за България и Унгария и на високия клас марки – L’Agent by Agent Provocateur, Heidi Klum Intimates, Stella McCartney, Aubade Paris и Sonata Rapalyte.   

  Започнаха коледните намаления на адрес София, ул. Леге 10,
а към всеки закупен продукт от магазина подаряват аксесоар

Share With: