HomeИНТЕРЕСНОЗа първи път в България – ритуал на пречупването на стрелата

За първи път в България – ритуал на пречупването на стрелата

лучия джованини

За първи път в България – ритуал на пречупването на стрелата

ОСТАВАТ ШЕСТ ДНИ ДО ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП В БЪЛГАРИЯ НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ!

 
Кога: 27 юни – вторник, от 10:00 до 18:00 ч.
 
Къде: хотел „Маринела“
 
Защо да посетим семинара?
 

 
  • Защото лесно да излизаме от равновесие, когато животът ни е много напрегнат и цялата ни енергия е насочена към  голям работен проект или семейните нужди.
  • Защото в тези моменти е необходимо да погледнем живота си от “птичи поглед” и да възстановим равновесието.
  • Искало ли ви се е да имате повече пари, да смените работата, да промените нещо във вашите взаимоотношения или да се  преместите в друг град?
  • Ако, за да подобрите дори нещо малко в живота си, знаете точно какво да промените, бихте ли го направили?
  • Ако не сме напълно удовлетворени от някои страни в живота си, не сме осъдени да живеем така завинаги.
  • Защото можем да се променим!

„Защото нямаме власт над действията и решенията на другите – напротив. Понякога, променяйки нашия статус обезпокояваме онези, които искат да поддържат нещата такива каквито са. Нашата представа за врагове се променя и те не изглеждат така ужасни.“ Лучия Джованини

Коя е Лучия Джованини?

Член на Американската асоциация по психология, преподавател по нестинарство, духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха и специалист е по техниките на медитация, работата на Лучия Джованини се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и антични ритуали. Семинарите ѝ са посещавани от хиляди хора по целия свят.
 

Какво ще се случи на 27 юни в София?

Ритуалът за пречупване на стрелата, Колелото на живота и Стената на виденията са три интегрирани практики, които Лучия Джованини ще използва на 27 юни в София по време на ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ.
 
Ритуалът за пречупване на стрелата е много силно преживяване, което ни учи как да направим нашата неврология да работи в наша полза и как да превърнем страха, напрежението или стреса в гориво за нашите цели. Поставянето  на стрелата  срещу гърлото и след това разчупването й с помощта на специалните техники за дишане и фокусиране, които преподавам, е огромен  катализатор. Той ви освобождава да направите преход към  следващия етап от живота си с увереност. Пречупването на стрелата е практика, която води до една мощна енергийна промяна в тялото ви, която ще остане с вас – целият ви живот.
 

ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ е трансформиращо изживяване и уникална възможност за участниците да си изяснят истинските цели в живота и как да се придържат към тях. Практиките ще ни покажат как да запалим положителните промени в живота си, как да овладеем силата на насочването на вниманието, как да превъзмогнем страховете си и да изпитваме дълбоко чувство на радост и задоволство.

27 юни 2017 – вторник

ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО МЯСТО СЕГА!
ОБАДЕТЕ СЕ НА ТЕЛ: 087 991 2405
Билети и през sabitie.bg
 

Повече за семинара на Facebook / Изцяло нов живот

Share With: