HomeКРАСОТАКак мезотерапията директно третира целулита

Как мезотерапията директно третира целулита

целулит

Как мезотерапията директно третира целулита

Липосукцията не лекува целулита. Всъщност, липосукцията често причинява появата на съществуващ целулит. Мезотерапията директно третира целулита, като стимулира по-гладката кожа и намалява мазнините в избраните области. Дебелите отлагания се измиват от тялото и не се появяват отново в други области, както често се появяват след липосукция. Мезотерапията се използва за лечение на широк спектър от наранявания, заболявания и медицински състояния, тя също се препоръчва и за лечение на козметични състояния, включително акне, целулит, стрии, белези и бръчки. Може да се прилага и за намаляване и контур на мазнините.

Подкожните витаминозни инжекции подмладяват клетките


Правят ги по-активни и по този начин стимулира производството на колаген и еластин. Може да се започне лечение за анти-стареене в средата на двадесетте години, за да предотвратите образуването на бръчки. Лечението на лицето, шията, ръцете и ръцете се препоръчва няколко пъти всяка година. Персонализирана формула на Mesoesthetic помага да се разграждат съществуващите мастни клетки в кожата. Препоръчва се при намаляването на двойни брадички, паласки и други области на тялото, показващи натрупването на мазнини. Резултатите от мезотерапиите Mesoesthetic варират в зависимост от типа тяло и от състоянието, което се лекува. Средно пациентите отбелязват видимо подобрение в две до три сесии. При определени условия се виждат резултати след първата сесия.

С продуктите си за красота испанската марка  вече е завладяла сърцата на звездите от световния шоу бизнес – от Мадона до Джейн Сиймор, Сиена Милър, Дженифър Анистън и Кайли Миноуг – много от иконите днес се доверяват именно на тези продукти за своите мезотерапии.

мезотерапия

Персонализираните терапии на mesoesthetic включват:
  • c.prof коктейли от активни вещества за лечение на специфични естетически проблеми
  • m.prof специфични терапии обособени в сетове за извършване на пълен курс третиране
  • x.prof активни съставки за индивидуално решение на определени проблеми
Продуктите са с висока концентрация и качествени активни вещества като гарантират високо ниво на терапевтичен отговор. Широката гама от избрани коктейли, терапевтични сетове и активни вещества в стерилни ампули са създадени за персонализирани решения.Съвместими за интрадермално проникване чрез устройства и системи. Продуктите са сертифицирани за качество и безопасност от mesoestetic Pharma Group.

В България mesoestetic е представена от компанията Cosmoscience, специализирана в доставката и продажбата на продукти и апарати за естетичната медицина и козметологията. Компанията има в номенклатурата си както професионални продукти за СПА и козметични центрове, така и продукти за домашна грижа на клиентите си. Осъзнавайки важността на обучението, Cosmoscience предлага на своите клиенти цялостна програма за подкрепа, която включва лекции и семинари, които са насочени към най-новите научни и технологични постижения в областта. Както и развитието на иновативни протоколи, които се стремят да максимализират ефективността на процедурите и продуктите.

Share With: