HomeКРАСОТАMesoestetic представя Aox ferulic, антиоксидантната революция срещу преждевременно стареене

Mesoestetic представя Aox ferulic, антиоксидантната революция срещу преждевременно стареене

Mesoestetic представя Aox ferulic, антиоксидантната революция срещу преждевременно стареене

Фармацевтичната компания е разработила най-съвременния концентрат с мощен anti-aging ефект, който се бори с всички фактори за преждевременно стареене на кожата.

100% от пациентите, които са го опитали, са забелязали повишена твърдост и общо подобрение в качеството на кожата си.

Оксидацията е основният клетъчен процес, който предизвиква стареене на кожата. Има многобройни фактори, които го причиняват и те постоянно се увеличават. Диета, излагане на слънце и замърсеният въздух в големите градове не са единствените. Нашият начин на живот също спомага. Работа в затворени пространства, стрес, нарушения на съня, ежедневно излагане на HEV радиация, така наречената „синя светлина“, излъчвана от компютри, таблети и смартфони, също оказват силно въздействие. Последиците от стареенето на кожата са видими, дори и в младите възрасти. Това са тъмни петна, бръчки, признаци на лющене, суха кожа и липса на хидратация. За да се борим срещу ефекта от окисляването на клетките, Mesoestetic Pharma Group създаде Aox ferulic, революционно антиоксидантно и anti-aging третиране.

Новият aox ferulic е антиоксидантен концентрат, който защитава клетките и има мощен anti-aging ефект

Той е подходяща за всички типове кожа и може да се използва от всякакви възрасти, при това ежедневно – сутрин или вечер. Освен това, благодарение на своята лека и гладка текстура, той действа като основа за всяко лечение и може да бъде удобно приложен преди употреба на обичайния ни хидратиращ крем.

Какво представлява aox ferulic?

 • Мощно anti-aging лечение, което предпазва фибробластите и подобрява синтеза на колаген в кожата.
  • Биологична защита срещу UVB, UVA и IR-A радиация, както и HEV лъчи или „синя светлина“.
  • Защита на антиоксидантната система и бариерната функция на кожата.
  • Незабавна и видима яркост на кожата.

Какво съдържа?

Формулата на новия Aox ferulic има оптимален баланс между ефикасност и стабилност, благодарение на синергичната комбинация от активните съставки, която помага да се предотврати стареенето на кожата.

 • Съдържа висока концентрация на аскорбинова киселина (15%), най-чистата форма на витамин С и един от най-мощните природни антиоксиданти.
  • В допълнение към тази аскорбинова киселина концентратът съдържа ферулинова киселина (0.5%), мощен антиоксидант, който предпазва фибробластите от радиация и осигурява защита от възпаление, причинено от слънцето.
  • Накрая, изключителният протекто-клетъчен комплекс (1,5%), който съдържа витамин Е и синтетично активно вещество от последно поколение, укрепва антиоксидантното действие на продукта, осигурява специфична защита срещу IR-A и HEV радиация, защитава епидермичните липиди и осигурява незабавна и продължителна защита.

Ефикасно ли е?

Проведените проучвания показват висока ефективност на това ново лечение, като например:

 • Намаляване с над 90% на оксидативните клетъчни увреждания.
  • 30% по-малко окисляване, причинено от инфрачервено лъчение.
  • 6-кратно увеличение на синтеза на колаген.
  • Поддържане на 100% фибробласти.
  • 8-кратно увеличение на продължителността на антиоксидантната защита.

 

Mesoestetic Pharma Group е международно призната фармацевтична лаборатория в областта на дерматосметиката и естетичната медицина. Със седалище във Виладеканс (Барселона) компанията разработва, произвежда и предлага ефективни лечения, одобрени с научни изследвания. Нейните производствени и регулаторни процеси се придържат стриктно към стандартите на фармацевтичната индустрия. Благодарение на ефективността на продуктите и на тридесетгодишния опит на лабораторията лекари, козметични специалисти и крайни потребители в цял свят, включително световноизвестни личности, се доверяват на Mesoestetic.

Share With: