HomeИНТЕРЕСНОNatura Bisse с поредно отличие в грижа за кожата

Natura Bisse с поредно отличие в грижа за кожата

Natura Bisse с поредно отличие в грижа за кожата

Natura Bisse отново предизвика света на козметиката с поредното си постижение. Испанската луксозна козметична марка бе отличена като „официалната козметична марка за грижа за кожата“ на Forbes. Освен наградата с тази изключителна титла, на компанията бе присъден и печатът „за партньорство“ от ръководството на Forbes.

„За нас е удоволствие да имаме Natura Bisse като първата, ексклузивна официална марка за грижа за кожата на Forbes Travel Guide – заяви Жерар Инжерило, изпълнителен директор на Forbes. -Компанията не само разполага с превъзходни продукти, които могат да бъдат използвани в много СПА центрове на Forbes Travel Guide, но и предоставя на клиента луксозна услуга, преживяване и опит, което е страхотно. Отдадеността и желанието на Natura Bisse Barcelona за предоставяне на безупречна услуга прави марката перфектния партньор за нас.“

Рейтингът на Forbes Travel Guide се определя от екип от професионални инспектори, които пътуват по цял свят

Те посещават и оценяват съоръжения на базата на 900 различни изисквания. Само малцина от тях получават петзвездни, четиризвездни и препоръчителни награди.

„Това признание отразява нашата страст към предлагането на най-доброто обслужване и е резултат от желанието ни постоянно да подобряваме качеството на услугите си към клиентите в най-предпочитаните СПА центрове и места за продажба – сподели Вероника Фисас, главен изпълнителен директор Natura Bisse Group. – Това също ни вдъхновява да продължим да повишаваме високите си стандарти.“

За да отбележи постижението си, Natura Bisse създаде интерактивна карта, показваща всички СПА центрове на Forbes Travel Guide.

Ръководството на Forbes ще направи официално изявление за новите отличия, които ще връчат на Natura Bisse. Това ще се случи на 27 февруари в Лос Анджелис, Калифорния.

***

В България Natura Bisse Barcelona е представена от Esthetic Privilege в лицето на г-жа Грети Гарсия. През изминалите 9 години терапиите и продуктите на Natura Bisse са достъпни в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна. От декември 2017 г. българският екип на испанската козметична марка започна организирането на специални събития „Master Class“. По време на тях, избрани клиенти на салоните имат възможност да се запознаят с продуктите за домашна грижа и да се убедят в ефективността на терапиите.

Share With: