HomeКРАСОТАНова линия иновативни продукти за борба с косопада

Нова линия иновативни продукти за борба с косопада

Нова линия иновативни продукти за борба с косопада

REKZE Laboratories представя своята иновативна серия клинично и дерматологично тествани продукти на българския пазар.

Използваните съставки в новата линия продукти са щадящи скалпа и косъма и спомагат за намаляване на токсините, които могат да причинят изтъняването и накъсването на косата. Специално разработена за борбата с косопада, който засяга както мъжете, така и жените, продуктовата гама включва 4 продукта. Имената на продуктите са вдъхновени от броя полезни съставки, използвани в създаването им:

Шампоан 63

Той комбинира 63 съставки, които стимулират растежа на косата и намаляват косопада. „63“ се грижи за здравето и силата на косата, като почиства в дълбочина скалпа от натрупани замърсявания, които не позволяват на корените на косата да дишат свободно и възпрепятстват растежа на космените фоликули. Освен това шампоанът предотвратява прекомерната секреция на  себум, която води до запушване на мастните жлези. Шампоанът се предлага и в еднократна доза от 10 мл, компактна и удобна за пътувания.

Балсам 43

Комбинира 43 съставки за повече устойчивост и здрав вид на косата. Балсамът е с овлажняващо действие, подхранва косъма в дълбочина, запазва влагата в него и придава еластичност и мекота на косата. Формулата на балсама е напълно безвредна. Балсамът се предлага и в еднократна доза от 10 мл, компактна и удобна за пътувания.

Лечебен серум 24

Създаден е по напреднала технология за третиране на целия склап, а не само за проблемните области.

24-те полезни за косата съставки се борят успешно с косопада, като същевременно лекуват проблемите на скалпа и поддържат доброто му състояние. Този продукт се бори успешно с фоликулните дисфункции, а резултатите са видими само след няколко използвания.

Мокри кърпички 28

Те са първите по рода си кърпички за почистване и поддържане на здравината на скалпа. Те съдържат 28 съставки, които успешно се борят с процесите, водещи до изтъняване на косата и нейната загуба.  Продуктът помага за подобряване здравината на косата, като намалява риска от накъсване на космите.

 

Марката REKZE Laboratories се представлява от две компании – REKZE Laboratories LLC със седалище в САЩ и REKZE Laboratories Ltd. със седалище във Великобритания. Продуктите с марката REKZE Laboratories се произвеждат в партньорските лаборатории на компаниите в Италия. Продуктите успешно се продават в Америка, Англия, Италия, Румъния, Франция, а сега дебютират и на българския пазар.

Частната бутикова компания е специализирана в разработването на лечебна козметика за грижа за косата. Компанията разполага с екип от специалисти по дерматология от цял свят, които разработват иновативни продукти, изцяло предназначени за борба с болестите, свързани с кожата на скалпа и космените придатъци. Всички продукти на REKZE Laboratories за борба с косопада и стимулиране растежа на косата са клинично и дерматологично тествани, както и доказано ефективни при пациенти с увреждане на космения фоликул, последвано от косопад. Резултатите от клиничните тестовете, можете да видите тук.

 

Rekze Laboratories has launched its first line of hair care products dedicated to stimulate hair growth and fight against hair loss (PRNewsFoto/Rekze Laboratories LLC)

Продуктите могат да бъдат разгледани и/или закупени на  https://www.rekze.bg/ , където можете да се възползвате от промоционални оферти, както и на националния здравен портал framar.bg и в електронния магазин OWL.bg.

Повече информация за REKZE Laboratories може да откриете и на официалната страница на компанията във Facebook.

Share With: