HomeКРАСОТАВодещи български козметици посетихa централната лаборатория на Natura Bisse в Барселона

Водещи български козметици посетихa централната лаборатория на Natura Bisse в Барселона

Водещи български козметици посетихa централната лаборатория на Natura Bisse в Барселона

Българският представител на испанския козметичен лидер

Natura Bisse доказа своята лоялност към партньорите си

 

Барселона е център на луксозната испанска козметика. Лидерът в грижата за кожата Natura Bisse разработва иновативна лаборатория, в която иновациите ще начертаят революционен път в борбата срещу стареенето на кожата. Шест водещи български козметици и терапевти имаха възможност да посетят центъра и да преминат през специално обучение за работа с продукти и терапии, които тепърва ще бъдат пуснати на световния козметичен пазар.

Събитието бе инициирано от г-жа Грети Гарсия, официален представител на марката за България и жената, която наложи философията на Natura Bisse в страната ни. Тридневното преживяване бе организирано специално за най-лоялните партньори. Лично изпълнителният директор на Natura Bisse Barcelona – г-жа Вероника Фисас, посрещна българските гости и ги покани да посетят обновения научно-развоен център, в който ще се създават новите продукти. Програмата включваше и посещение на два от най-големите козметични центрове в Барселона, салони, работещи единствено с продукти на Natura Bisse.

 

Участниците в това уникално преживяване бяха:

  1. Г-жа Бисерка Желязкова – собственик на салон Visage, гр. Добрич
  2. Г-жа Миглена Георгиева – собственик на салон Melissima, гр. Варна
  3. Г-жа Людмила Белчова – собственик на салон Ladies First, гр. София
  4. Г-ца Александра Трендафилова – собственик на салон Life, гр. Пловдив
  5. Г-ца на Анелия Ангелова – собственик на салон Timeless, гр. София
  6. Г-жа Елеонора Костадинова – собственик на салон Elinor, гр. София
  7. Доц. Соня Вълкова – дерматолог, ръководител катедра в Медицински университет – гр. Плевен

„Впечатлена съм от цялостната организация и от отношението на испанските представители към нас. Обучението, което бяха организирали, беше повече от невероятно. Обърнаха индивидуално внимание на всяка една от нас и се постараха да ни научат на всички нови техники и методи на прилагане на новите терапии. Имахме и честта да се запознаем със самата г-жа Вероника Фисас – изпълнителен директор на Natura Bisse Barcelona, както и да посетим обновения научно-развоен център, в който се случва цялата магия на Natura Bisse.”

– сподели Елеонора Костадинова, собственик на салон „Елинор“, гр. София.

„Щастливи сме, че имахме възможност да посрещнем българските партньори на марката. Впечатлени сме от познанията им и от желанието да развиват философията за грижа за кожата на Natura Bisse. Вярвам, че успяхме да покажем възможно най-много от иновациите в козметологията, които разработваме и съм сигурен, че България ще продължи да е сред най-успешните дестинации на марката.“

– сподели Кевин Були, мениджър за Европа, Natura Bisse International, S.A.

 

Natura Bisse Barcelona е създадена на 7 юни 1979 г., навлизайки на професионалния козметичен пазар с пет крема, насочени към различни нужди на кожата

Основателят на компанията, г-н Рикардо Фисас, решава да се потопи в това вълнуващо бизнес приключение, след като вижда как неговата иновативна козметика значително подобрява текстурата на кожата. Г-н Рикардо Фисас основава компанията си върху основополагащите стълбове на професионализма, усилията, ангажираността, способността за преодоляване и социалната отговорност.

След 29 години начело на компанията основателят на Natura Bisse Barcelona г-н Рикардо Фисас назначава дъщеря си г-жа Вероника Фисас за изпълнителен директор. Г-жа Вероника Фисас, лидер на второто поколение на семейството, има подкрепата на своето  семейство и на силна марка, която е стандарт на световния козметичен пазар. Както и екип от професионалисти, посветен на осигуряването на своята позиция в бранша.

Новите терапии, които бяха представени на българските козметици, посетили централата на Natura Bisse Barcelona, са INHIBIT FACELIFT TREATMENT и RADIANCE LIFTING PEEL. Както и за пръв път те се запознаха с най-новите продукти на марката, които тепърва предстои да навлязат на пазара в България – DIAMOND EXTREME HAND CREAM; DIAMOND DUAL NIGHT TREATMENT и C+C VITAMIN EYE.

Терапиите, които шестте козметици имаха възможността да научат от самите създатели на марката, са сред най-новите изобретения на Natura Bisse

Radiance Lifting Peel е иновативна терапия, която включва единствения по рода си пилинг със стягащ и контуриращ ефект. Този мощен пилинг се състои от 5 активнни съставки: азеланова, пировична, шимик, маслинова и млечна киселина. Natura Bisse Barcelona прилага отново уникална формула и този пилинг може да бъде използван целогодишно. Ефектите са мигновени и зашеметяващи.

Inhibit Facelift Treatment е изцяло обновена терапия с ботокс и филър  ефект. Тази неинвазивна терапия, плод на двегодишни проучвания има не само лифтинг ефект, но и глобално третиране на стареенето. Подходяща е за дами, които вече използват инжекционни терапии, за удължаване на техния ефект. Продуктите, които са нужни за терапията, са от златната колекция на Natura Bisse, а именно Inhibit Collection.

В България Natura Bisse Barcelona е представена от компанията Esthetic Privilege. През изминалите 10 години терапиите и продуктите на Natura Bisse са достъпни в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна. От декември 2017 г. българският екип на испанската козметична марка започна организирането на специални събития – „Master Class“, по време на които избрани клиенти на салоните имат възможност да се запознаят с продуктите за домашна грижа и да се убедят в ефективността на терапиите.

След изключително успешното посещение в Испания, Esthetic Privilege организира ексклузивно обучение за всички български партньори на марката, което ще се проведе на 11 април. Темата ще е „Съвременни неинвазивни методи с лифтинг и ботокс ефект“.

Вижте събитието във Facebook

Ритуалът DIAMOND EXTREME NIGHT DUAL TREATMENT:

 

Share With: