HomeКРАСОТАMesoestetic Pharma Group подкрепя Euromelanoma 2018

Mesoestetic Pharma Group подкрепя Euromelanoma 2018

Mesoestetic Pharma Group подкрепя Euromelanoma 2018

За пета поредна година фармацевтичната компания mesoestetic, подкрепя и спонсорира най-голямата европейска инициатива за превенция на рака на кожата – Euromelanoma 2018

Под мотото „Европа има проблем с рака на кожата“, кампанията цели да привлече вниманието, да обогати информираността за последиците от излагане на слънце, както и важността на превенцията и ранното откриване на заболяването.

euromelanoma 2018За пета поредна година mesoestetic Pharma Group участва в европейската кампания за превенция на рака на кожата, Euromelanoma

Кампанията е от голяма полза за обществото и има мисия да изостри вниманието на хората към проблема кожен рак. Важен акцент е и промяната на нагласата за профилактика и все по-ранното диагностициране и лечение на различните форми на кожен рак. Инициативата се превърна във водеща референция в общественото здравеопазване на целия континент.

Броят на хората, страдащи от рак на кожата непрекъснато расте и това се превръща в световен здравен проблем. Според Световната Здравна Организация (СЗО), ракът на кожата е най-често срещаното раково заболяване в света. Честотата на малигнения меланом и немеланомните кожни тумори се е утроила в периода 1970 – 2010 г.

Мотивирана от отдадеността си към здравето на кожата, испанската козметична марка – mesoestetic, за пета поредна година подкрепя кампанията Euromelanoma 2018. Част от философията на марката е именно превенцията – повишената информираност е от съществено значение за предпазване от рак на кожата.

euromelanomaПопуляризирана и подкрепена от стотици доброволци – дерматолози от целия ​​континент, Euromelanoma е инициатива, в която участват 33 европейски държави. Кампанията, включва прегледи за ранно откриване на болестта, които през последните години е диагностицирало над 450 000 души.

Mesoestetic Pharma Group подкрепя с пълна сила и отдаденост тази световна кампания, като участва в изложенията със своята широка гама от дерматологични продукти с висока слънчева защита.

Някои от предлаганите слънцезащитни продукти от марката са:

 

dermatological sun protection SPF50+

Продукт с много висока защита от слънце за чувствителна, комбинирана и мазна кожа с широк спектър на UVA и UVB радиация.

moisturising sun protection SPF50+

Крем с много висока защита от слънце за нормална и суха кожа. Той включва няколко вида слънчеви филтри, които осигуряват преграден ефект срещу UV лъчите

sun protection compact foundation SPF50

Крем основа за грим с висок слънцезащитен фактор. С индекса SPF 50, крема предпазва от слънцето и гарантира наистина ефективна защита срещу UVA и UVB лъчите, които причиняват заболявания и предпазва кожата от появата на дерматологични проблеми.

sun protection SPF 25

Крем с висока защита от слънцето със специални слънчеви филтри за чувствителна кожа, които предпазват от дерматологични проблеми и заболявания. Той съдържа активна съставка, която не действа като абсорбиране или блокиране на слънчевата радиация. Вместо това, тя защитава клетките на кожата от вредните въздействия. Обединява четири молекули, които филтрират UVA и UVB лъчите по балансиран начин, който осигурява индекса SPF или слънцезащитния фактор 15.

Mарката mesoestetic е козметика, която може да се открие в най-добрите дерматологични клиники и студиа. С нея работят доказани професионалисти дерматолози. Българският представител Космосаенс ще се включи в кампанията, чрез популяризиране на съвети от водещи дерматолози, които ще помогнат за превенцията в грижата на кожата за започващото лято.

Д-р Тихомир Малчевски – Дерматолог, клиника „Малинов“, подкрепя кампанията на Euromelanoma 2018, както и работи с марката mesoestetic.

Следете нашата Фейсбук страница и нашия сайт, за да разберете какви са съветите на д-р Малчевки за предстоящото лято.

Mesoestetic Pharma Group е международно призната фармацевтична лаборатория в областта на дерматокозметиката и естетичната медицина. Със седалище във Виладеканс (Барселона) компанията разработва, произвежда и предлага ефективни лечения, одобрени с научни изследвания. Нейните производствени и регулаторни процеси се придържат стриктно към стандартите на фармацевтичната индустрия. Благодарение на ефективността на продуктите и на тридесетгодишния опит на лабораторията лекари, козметични специалисти и крайни потребители в цял свят, включително световноизвестни личности, се доверяват на mesoestetic.

Share With: