HomeКРАСОТАИспанският лидер в грижата за кожата – Natura Bissé разраства своите локации в Обединеното кралство

Испанският лидер в грижата за кожата – Natura Bissé разраства своите локации в Обединеното кралство

Испанският лидер в грижата за кожата – Natura Bissé разраства своите локации в Обединеното кралство

През последните години испанският козметичен лидер Natura Bissé разшири портфолио си от СПА центрове и иновации за лечение в Обединеното кралство и Ирландия. Natura Bissé привлече вниманието на „European Spa Magazine, UK“, където беше публикувано интервю с изпълнителния директор на марката за Великобритания и Ирландия – Сали Флорес, в което тя разкрива повече за бъдещите амбиции на Natura Bissé в тази част на света.

Луксозната испанска марка за грижа за кожата Natura Bissé разширява все повече своето представяне на иновативни продукти за лечение на кожата. След неотдавнашното появяване на серията Inhibit Face-Lift компанията отчита скок в интереса на СПА центровете. Глобалното присъствие на луксозната испанска марка в над 2000 СПА центъра, 75% от които се намират в Европа, се увеличи драстично през последните четири години. Специално избраните хотели, намиращи се в близост до 26 минерални извора в Обединеното кралство, включително емблематични имоти като Pennyhill Park, Surrey и The Grove в Hertfordshire, са само част от локациите, в които дамите могат да изживеят някой от специалните ритуали на Natura Bissé. Други две места в Ирландия включват най-новите разположения на марката в луксозните минерални извори в Ashford Castle, Co. Mayo и The K Club, Co. Kildare.

Natura Bissé продължава да разширява картата на своите локации с откриването на първия си водещ магазин в централната част на Лондон.

Лондон е една от ключовите глобални столици на красотата, грижата за кожата и лукса, затова решихме да се включим в пазара за луксозна грижа за кожата, след което трябваше да създадем своята крепост в Обединеното кралство. Сега британските и ирландските СПА центрове на Natura Bissé се намират в 28 имота и планът е да продължим с разширяването картата на локациите“,

разкрива изпълнителният директор за Natura Bissé в Обединеното кралство Сали Флорес. Специализираните линии и видове продукти на марката през всяка изминала година са доказателството за качествената работа на специалистите, които са част от испанската компания.

Всеки представител на Natura Bissé по света трябва да работи усилено, за да изгради имиджа на марката и да развие бизнеса си там, където се намира. В нашата работа всичко се прави с много страст, която произтича от голямото семейство на Natura Bissé. Освен това прекарваме значително време в подробни проучвания и разработки, като се съобразяваме с нуждите на нашите клиенти. Наистина вярваме, че кожата на всеки човек има различни индивидуални нужди, затова съчетаваме силата на минералните извори, директния контакт с потребителите и нашето творчество, за да разработим ексклузивна продуктова гама, която предлага невероятни резултати. Това е, което наричаме „WOW factor“ в Natura Bissé“,

споделя още Сали Флорес.

От следващата година всеки гост или гражданин на Лондон ще има възможност да се присъедини към изживяванията, които Natura Bissé поднася с ексклузивните си ритуали и продукти. „Ще имаме още по-голям капацитет да произвеждаме и доставяме всички наши продукти на територията на Обединеното кралство. Това е страхотно, защото означава, че ще бъдем в ядрото на целия процес – от доставянето на съставките, през производствения процес в целеви лаборатории до разпространението на продуктите до нашите клиенти“, разказва Сали Флорес.

 

Новият магазин на марката в Лондон е част от стратегическото развитие и допълнение към силното присъствие на Natura Bissé на глобалната сцена сред лидерите в грижата за кожата. Една от най-големите европейски столици на красотата ще приветства последователите на Natura Bissé през януари 2019 г., когато е планирано откриването.

Share With: