HomeКРАСОТАЗащото искам да съм защитена

Защото искам да съм защитена

Защото искам да съм защитена

Борба с невидимия свят

Малко преди да започне коледната надпревара за красота, подаръци, внимание или просто парти една от най-вълнуващите козметични марки представи в България своята най-нова колекция. На своя уникален формат Master Class Natura Bisse Barcelona в лицето на българските представители на марката организира ексклузивна демонстрации на иновативната продуктова линия Diamond Cocoon.

Създадена от искреното и непрестанно търсене на нови решения за здравословен живот, линията Diamond Cocoon е изцяло фокусирана в защитата на кожата срещу все по-агресивните влияния на околната среда. Мръсният градски въздух, стреса, синя светлина от електронните устройства, които са завзели ежедневието на работещите жени – като опасни пипала се докосват до кожата ни леко я погубват. Невидимият свят, който ни заобикаля, се състои от микроскопични замърсени частици, които се разпространяват вътрешно и външно и идват от трафика и промишлеността, от комини и климатици. Външните агресори са могат да разрушат не само най-горния слой на кожата ни, но и да се впият в нея, така че пораженията да са трайни. Ден след ден нашата кожа се насища с този невидими атаки и страда от техните ефекти: преждевременното стареене, тъмни петна, дефекти, сивкав и тъмен тен… замърсяването дори променя микробиотиката на кожата – тези милиони полезни микроорганизми, които обитават кожата, за да я поддържат и запазват здрава и лъчезарна.

Какво да направим, за да пуснем свободата на здравословния живот в тялото си, през най-голямата мембрана, която имаме – нашата кожа?

Създадена с най-съвременните съставки и базирана на три стълба – укрепване, щит и освобождаване – колекцията Diamond Cocoon обгръща кожата и ѝ помага да активира вродената си сила. Резултатите? Силна безупречна кожа, която заслепява с естествената си красота и младежко излъчване.

Diamond Cocoon работи в три основни посоки:


УКРЕПВА
Нашата кожа и я възстановява от екологичните щети
DIAMOND COCOON SKIN BOOSTER е укрепващ концентрат

ЗАЩИТАВА
кожата ни от множество замърсители
DIAMOND COCOON ULTIMATE SHIELD е защитен тоник

OСВОБОЖДАВА
кожата ни от токсини и замърсявания
DIAMOND COCOON ENZYME CLEANSER е дълбоко почистващ мус

Запазена марка на Natura Bisse специалният формат на представяне на нови продукти – Master Class създава интимното и много лично докосване до продуктите на луксозната козметика. Винаги участниците са не повече от 10. Разположени на кръгла маса, те споделят своите очаквания, своите навици за красива кожа и се наслаждават на истинско меко и ново усещане. Специалистите – в лицето на изпълнителния директор за България Грети Гарсия – дават персонални съвети и посоки за използване на правилните продукти за конкретната нужда на всеки участник.

Колекцията Diamond Cocoon ще може да бъде открита в партньорските салони на Natura Bisse в България в края на ноември 2018 г.

Share With: