HomeКРАСОТАNatura Bisse с решение срещу глобалното замърсяване

Natura Bisse с решение срещу глобалното замърсяване

Natura Bisse с решение срещу глобалното замърсяване

Diamond Cocoon, новата серия на компанията, беше представена на две ексклузивни събития

Заобиколени сме от невидим, замърсен свят, който оказва силно негативно въздействие върху кожата ни. За да предотврати това и да се пребори с негативните ефекти на глобалното замърсяване, лидерът в света на луксозната козметика създаде Diamond Cocoon. Иновативната формула на продуктите от колекцията предоставя на кожата пълна грижа и я предпазват от съвременното замърсяване. Българският представител на Natura Bisse запозна професионалисти и медии с  новата колекция на испанския лидер на две тематични събития.

Ексклузивен мастърклас за специално подбрани журналисти и лайфстайл блогъри се проведе на 15 ноември в резиденция „Анастасия“. Гостите, сред които редактори от списанията „Beauty Woman“, „Аз, жената“, от радио БНР и  Vibes.bg, както и лайфстайл блогъра Ана Динкова, имаха възможността първи да се докоснат до продуктите от колекцията Diamond Cocoon и сами да се уверят в невероятния им ефект. Дамите бяха впечатлени от мигновеното действие на дълбоко почистващия мус DIAMOND COCOON ENZYME CLEANSER, който отстранява всички токсини и замърсявания от кожата за по-малко от 10 минути. Водещ на събитието беше г-жа Грети Гарсия, официален представител на Natura Bisse за България, която подробно обясни как испанската компания е стигнала до решението да се бори с неблагоприятното влияние на атмосферата и синята светлина от дигиталните устройства върху най-уязвимата част от тялото – кожата ни.

„Днес имахме честта да посрещнем гости, които бяха впечатлени от качествата и от начина, по който тези уникални продукти ни влияят. Благодаря на всички, че споделиха това преживяване с нас“ – сподели г-жа Гарсия след края на събитието.

Колекцията Diamond Cocoon беше основен акцент и в програмата на годишното професионално обучение на Natura Bisse България, което се проведе на 19 ноември в хотел Maison Sofia Hotel. В събитието, предназначено за професионални козметици, специалисти и собственици на салони, взеха участие над 40 партньори на Natura Bisse от цялата страна. Специален гост беше доц. Соня Вълкова – дерматолог, специалист по кожни болести и дългогодишен партньор на марката, която запозна присъстващите с основните характеристики на продуктите Diamond Cocoon и с най-ефикасните методи за употребата и комбинацията им с други продукти. Г-жа Грети Гарсия направи сравнителен анализ на други подобни на Diamond Cocoon продукти на пазара, с което бяха изтъкнати предимствата на новата линия на Natura Bisse.

„Борбата с градското замърсяване е основен елемент от грижата за кожата и заради това съм възхитена от новата колекция на Natura Bisse. Според мен това е една ексклузивна линия, която би допаднала много на нашите клиенти“ – сподели Мария Стоянова, терапевт и собственик на студио „Комплименти“, гр. Бургас.

На обучението беше представена и еднa от ексклузивните професионални терапии на марката – 3D Collagen Essential Shock. Руслана Тънмазова, водещ терапевт и признат експерт в областта на естетичната козметика, направи практическа демонстрация на процедурата, запознавайки по този начин присъстващите с най-ефективния начин за прилагането ѝ.

В България Natura Bisse е представена от Esthetic Privilege. През изминалите 9 години терапиите и продуктите на Natura Bisse са достъпни в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна. Повече за Natura Bisse България можете да научите на: http://www.estheticprivilege.bg

Share With: