HomeКРАСОТАNatura Bisse – най-добрата СПА марка в света за 2018

Natura Bisse – най-добрата СПА марка в света за 2018

Natura Bisse – най-добрата СПА марка в света за 2018

Поредно отличие за испанската марка за луксозна козметика

На пищна церемония на Малдивите испанската марка за луксозна козметика Natura Bisse Barcelona беше избрана за „Най-добра СПА марка в света“ за 2018 г. „Световните СПА награди“ са динамична инициатива, чиято цел е да повиши стандартите на уелнес туризма и да направи този сектор по-справедлив и прозрачен. Признанието идва скоро след като компанията получи отличие от списание Harper’s Bazaar за своите продукти Inhibit High Definition Patches и Diamond White Oil-Free Brilliant Sun Protection SPF 50.

За да отпразнува наградата си за „Най-добра СПА марка“, Natura Bisse разработи уникално изживяване за всички участници в церемонията: „The Mindful Touch St. Regis Experience“, иновативен ритуал за красота, който съчетава традиционната грижа за кожата на лицето с виртуална реалност – перфектният начин да бъдат поглезени сетивата на най-добрите уелнес експерти в света.

Наградата беше връчена на Игнасио де Саралегуй, генерален мениджър на Natura Bisse за Средния изток.

“Изключително сме благодарни за признанието, щастливи сме да сме сред отличените! Това доказва, че вършим работата си добре – надяваме се да привлечем нови клиенти”

сподели той след церемонията.

Заедно с останалите гости на престижното събитие Игнасио де Саралегуй имаше възможността да се наслади на ненадминат лукс, зашеметяващи плажни ивици и невероятния подводен свят на Малдивите.

Сред наградените на престижното събитие са и водещи партньори на Natura Bisse в световен план – Akasha Spa, Conservatorium Hotel („Най-добър СПА хотел на Холандия“), Al Wadi Spa, The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah („Най-добър СПА хотел в пустиня“), Waldorf Astoria Las Vegas ( „Най-добър СПА хотел на Невада“) и много други.

В България Natura Bisse Barcelona е представена от Esthetic Privilege в лицето на г-жа Грети Гарсия. През изминалите 9 години терапиите и продуктите на Natura Bisse са достъпни в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна. Повече за Natura Bisse България можете да научите на: www.estheticprivilege.bg

Share With: