HomeИНТЕРЕСНОВероника Фисас, изпълнителен директор на NaturaBisse, e новият президент на Spansa

Вероника Фисас, изпълнителен директор на NaturaBisse, e новият президент на Spansa

Вероника Фисас, изпълнителен директор на NaturaBisse, e новият президент на Spansa

Мадрид, 22 февруари 2019 г. г-жа Вероника Фисас Вергес, главен изпълнителен директор на групата Natura Bissé, бе назначена за новия президент на испанската национална асоциация за парфюми и козметика (Stanpa), поемайки длъжността от г-н Естебан Родес Монегал. От 2012 г. Verónica Fisas заема длъжността заместник-председател на Съвета на директорите и сега ще стане първата жена оглавяваща Stanpa.
Вероника Фисас, дъщеря на Рикардо Фисас и Глория Вергес, основатели на Natura Bissé, пое контрола върху луксозна козметична марка през 2008 г. С диплома по право и магистърска степен по бизнес администрация, Вероника е развила професионалната си кариера във фирмата. През 2001 г., като главен изпълнителен директор на филиал на Natura Bissé в Съединените щати Вероника извършва разширяването и консолидирането на бизнеса, като получава отлични резултати в дистрибуцията на продукти и позиционирането на марката. В допълнение, от 2016 г. тя комбинира нейните управленски функции в „Натура Бисе“ с нейната длъжност като член на управителния съвет на Caixabank.
Основана в Барселона през 1979 г., днес „Натура Бисе“ е ръководена от второто поколение на семейството на Фисас, които продължават своя ангажимент за високи постижения и иновации, позиционират компанията начело в сектора.
Natura Bissé олицетворява изтънчена елегантност, ефективност и женственост. Освен че предлага великолепна услуга, мисията на компанията е проста: да използва креативност за развитие на ефективни продукти за грижа за кожата и да предложи невероятни преживявания чрез употребата на авангардни технологии и изключително високи концентрации на висококачествени съставки. Благодарение на опитните си експерти, „Натура Бисе“ много добре разбира, че всеки човек има уникална кожа със „собствен глас“. Именно на това се осланя фирмата, като слива новаторските технологии с най-деликатното човешко докосване, за да се адаптира към различните нужди на своите клиенти.

Натура Бисе е призната от глобалния авторитет за луксозни пътувания – Forbes Travel Guide – за „Официална марка №1 за грижа за кожата“. Освен това, Natura Bissé е първата марка за грижа за кожата в света, която е обучена да следва строгите стандарти, предлагайки най-доброто обслужване. Наскоро „Натура Бисе“ спечели престижното признание за “Най-добра световна СПА марка” за 2018 на Световние СПА Награди ( World Spa Awards.)
С дъщерни дружества в Испания, САЩ, Мексико, Великобритания и Обединените Арабски емирства и присъствие на пазарите в още 35 страни, Натура Бисе е постигнала огромен международен успех, който позволява позициониране на марката в най – престижните
места за продажби и спа центрове в света, много от които вече са отличени от пътеводителя на Forbes.
***
Stanpa е испанската национална асоциация по парфюми и козметика. Основана през 1952 г., в момента интегрира повече от 270 компании, които произвеждат и разпространяват парфюми, козметика и продукти за лична хигиена в Испания.

Share With: