HomeЗДРАВЕ3 ключови стъпки за подобряване ритуала срещу замърсяването на кожата

3 ключови стъпки за подобряване ритуала срещу замърсяването на кожата

3 ключови стъпки за подобряване ритуала срещу замърсяването на кожата


Diamond Cocoon Collection от Natura Bisse укрепва защитните механизми на кожата срещу външни агресори
Съвременното замърсяване е част от живота ни, въпреки че може да не го забележим. Въздушни частици, вътрешно замърсяване, причинено от климатик и вътрешно отопление, синя светлина (HEV) от цифровите устройства, които използваме всеки ден: всичко това има отрицателен ефект върху нашата кожа, което може да доведе до преждевременно стареене, тъмни петна и сухота.
Испанският козметичен лидер Natura Bisse създаде Diamond Cocoon Collection, за да предотврати тези щети и да помогне в укрепването на защитните механизми на кожата срещу външни агресори. Цялостната линия за борба със замърсяването сега се разширява с три нови продукта. Те са всичко, от което се нуждаем, за да поддържаме кожата си здрава и сияйна!
 
Стъпка 1
Diamond Cocoon – Ежедневен почистващ и дегримиращ продукт
DIAMOND COCOON DAILY CLEANSER
Новият почистващ кремообразен продукт е с двойно действие и премахва всякакъв грим. Нежно елиминира замърсяващите частици от повърхността на кожата и защитава кожната бариера. С него кожата ви ще е хидратирана и еластична.
 
Стъпка 2
Diamond Cocoon – Хидратираща есенция с укрепващ и тониращ ефект
DIAMOND COCOON HYDRATING ESSENCE
С този продукт ще балансирате PH на кожата си, след като я почистите, а ползването на тази есенция е първата стъпка на предварителна обработка за подобряване на абсорбацията в кожата. Продуктът запазва кожата хидратирана до 72 часа и подпомага укрепването на кожната бариера с пребиотични си съставки.
 
Стъпка 3
Diamond Cocoon – Укрепващ и хидратиращ крем с пребиотици
DIAMOND COCOON ULTRA RICH CREAM
С новия хидратиращ и подхранващ крем от серията ще задържите кожата си хидратирана до 72 часа. Също така обогатяващият крем укрепва микробиота на кожата благодарение на мощния прeбиотичен комплекс, който съдържа. Кремът предпазва кожата от остаряване и възстановява жизнеността й.
Завършваме защитата срещу замърсяване чрез пръскане на DIAMOND COCOON ULTIMATE SHIELD върху лицето ви – щит за предпазване на кожата от синята светлина и предотвратява залепване на частици от замърсители до 99%.
Продуктите от серията DIAMOND COCOON може да намерите в партньорските салони на испанската марка Natura Bisse в България >>>
***
Natura Bisse е представена в България от компанията Esthetic Privilege Ltd. През последните 10 г. терапиите и продуктите на испанската марка са достъпни в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна. През 2019 г. предстои да бъдат развити уникалните събития „Master Class“, по време на които избрани клиенти на салоните имат възможност да се запознаят с продуктите за домашна грижа и да се убедят в ефективността на терапиите.

Share With: