HomeИНТЕРЕСНОСтартира кампания за въпроси и отговори относно ключови моменти при тегленето на кредит

Стартира кампания за въпроси и отговори относно ключови моменти при тегленето на кредит

Стартира кампания за въпроси и отговори относно ключови моменти при тегленето на кредит

Независимият консултант Кредитланд започва кампания за информираност на потребителите с отговори на реални казуси при тегленето на ипотечен или потребителски кредит 

Увеличеното търсене на кредити и все по-важната роля на кредитните консултанти подпомагащи вземане на правилни решения, провокира екипа на водещата компания в кредитното консултиране Кредитланд, да започне онлайн кампания ПОПИТАЙ КРЕДИТНИЯ КОНСУЛТАНТ с отговори на реални клиентски казуси. Тя ще стартира с кратки видеа, в които консултанти ще отговарят на често задавани от клиентите въпроси.

Отворена група във Facebook ще е на разположение на всеки, който иска да получи повече информация за ползата от услугите на кредитен консултант, както и от конкретните стъпки, които включват консултацията при теглене на кредит. Активиран е специален електронен адрес popitai@creditland.bg, който вече получава първите запитвания.

Повечето потребители все още се притесняват от това, че услугата на кредитния консултант е безплатна и сякаш търсят уловки. – коментира Деян Василев, изпълнителен директор на Кредитланд и председател на Асоциацията на кредитните посредници в България. – Истината е, че стойността на услугата се заплаща от кредитора, като възнаграждението за Кредитланд не оскъпява продукта за клиента, дори напротив – поради нашите дългогодишни партньорски отношения и многото ни клиенти, при определени условия можем да договорим индивидуална оферта, по-добра от стандартните. Получаваме и много конкретни казуси, на които отговаряме индивидуално. Вярваме обаче, че има още много хора, които имат подобни въпроси, но не са ги задали. Стартирайки тази информационна кампания, ще можем да сме полезни на всички потребители, да осветим още процеса на кредитно консултиране и да спестим време и нерви на много хора“

Дори в случаите, когато човек е взел решение за кредит, има нужда от допълнителна консултация с опитен консултант. В нередки случаи клиента не се е информирал за всички разходи съпътстващи кредитния процес. С опита, информацията и квалификацията си консултантите на Кредитланд могат да преценят конкретния казус, да предвидят индивидуалната ситуация и затрудненията, които биха могли да възникнат в хода на кредита и да предпазят клиента от грешни стъпки.

Информационната кампания ПОПИТАЙ КРЕДИТНИЯ КОНСУЛТАНТ, ще включва видео отговори на конкретни въпроси, които ще бъдат публикувани на страницата на компанията (www.creditland.bg) както и в профилите ѝ в социалните мрежи. В записите ще се включат консултанти на Кредитланд от всички точки на страната. От началото на годината до сега своите експертни съвети с отговори на реални казуси публикуваха консултанти от Варна, Бургас, Пловдив и София. Именно интересът към тях от страна на потребителите и на медиите, провокира компанията да отвори официална линия за въпроси и да инициира кампания, която да информира за всички важни моменти в процеса на кредитиране.

***

 Кредитланд е водеща фирма за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 година. Консултантите на компанията работят с 16 водещи банкови и небанкови кредитни институции в България. Мисията им е да подпомагат клиентите си в намирането на най-изгодно кредитно предложение и професионално администриране на процеса.

Share With: