HomeИНТЕРЕСНОРетрограден Меркурий – как ще ни се отрази

Ретрограден Меркурий – как ще ни се отрази

Ретрограден Меркурий – как ще ни се отрази

От 7 до 31 юли Меркурий навлиза в своята ретроградна фаза. Планетата, която се свързва с общуването между хората, ще внесе известен хаос в живота ни.

На едни тя ще се отрази добре, докато за други периодът няма да е особено успешен. На 19 юли планетата се връща в знака Рак, което може да промени плановете на много от нас. Затова астролозите съветват до края на новия месец да не предприемаме нови начинания и да не взимаме важни решения, защото ни очакват неуспехи.

Вижте как Ретроградният Меркурий ще се отрази на представителите на различните зодии:

Овен (21 март – 19 април)

Родените под този знак ще се почувстват лениви през периода. Те ще се изкушат да пренесат отговорностите си на някой друг в офиса. Избягвайте да поемате задачи, които не можете да изпълните. Положението на Марс във вашия пети дом ще ви накара да се отдадете на летни приключения и да загърбите плановете си. Въпреки че сезонът предразполага към забавления, внимавайте да не се разсеете прекалено.

Телец (20 април – 20 май)

Хората от тази зодия ще са здраво стъпили на земята. Много фактори ще се опитат да ви изкарат от равновесие, но вие ще съумеете да се справите и накрая на ретроградния период ще се похвалите с успехи. Не приемайте твърде лично промените. Въпреки всичко вие няма да усетите чак толкова негативния аспект на Меркурий.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Спрете да бъдете потайни и разкрийте мислите и чувствата си този месец. Вашата планета Марс, както и Меркурий, са в знака Лъв. Това означава, че ще ви дадат възможност да кажете мнението си по въпроси, които до момента сте премълчавали. Дали за хубаво или лошо, след като изречете на глас онова, което сте таили в себе си, определено ще ви олекне.

Рак (21 юни – 22 юли)

През този месец ще има две затъмнения, които ще се отразят на Раците. Лунното ще засегне вашите лични отношения, където не е изключено да има сътресения. Очаквайте промени във връзката, които ще ви накарат да се замислите повече над въпроса отделяте ли достатъчно време за половинката. Като се има предвид, че Меркурий е планетата на комуникацията, не е изключено да имате затруднения в общуването.

Лъв (23 юли – 22 август)

Марс ще остане стабилен във вашия знак през юли. По-късно Слънцето ще навлезе във вашия дом на личността. Благодарение на Ретроградния Меркурий, около 8-10 юли ще имате вест от някой, който отдавна е останал в миналото. Ще получите нужното внимание, но не си внушавайте, че може да има нещо повече. До края на юли може да промените няколко пъти плановете си, свързани с усъвършенстване, намиране на нова работа и кариерно развитие.

Дева (23 август – 22 септември)
През този месец ще ви се налага да лъжете, за да се домогнете до онова, което сте запланували и да постигнете напредък в работата. Все още не сте готови да споделите със света плановете си за бъдещето. По време на ретроградния период на Меркурий намерете време, за да се отпуснете и не мислете за проблемите.
Везни (23 септември – 22 октомври)
Противно на Ретроградния Меркурий, представителите на този знак ще имат успех в комуникацията. Те ще привлекат лесно свои съмишленици и могат да намерят нови приятели до края на юли. Доста ще са ангажирани. От друга страна, в работата ще изпитат известни трудности. Нищо няма да им спори, но въпреки това не бива да се отказват и трябва да са по-търпеливи през периода.
Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Докато предпочитате да не афиширате широко онова, което правите, не си мислете, че ще останете незабелязани. Вие се справяте чудесно и през този месец ще получите чаканото признание. Лунното затъмнение на 16 юли ще ви припомни от какво сте се отказали в миналото и ще ви настрои носталгично.
Стрелец (22 ноември – 21 декември)
Когато става въпрос за пътувания, юли е идеалният месец за това. Излезте извън зоната си на комфорт и разширете кръгозора си. Между 2 и 16 юли може да имате финансови затруднения. Ако искате да ги предотвратите, седнете и прегледайте сметките си, за да вкарате документите в ред.
Козирог (22 декември – 19 януари)
Двете затъмнения през месеца ще рефлектират върху емоционалните Козирози. Чувствата ви ще бъдат подложени на изпитание, което означава, че ви очакват драми в комуникацията с хората. Лунното затъмнение на 16 юли ще ви накара да вземете важно решение за бъдеща или настояща връзка. Въпреки съветите на астролозите, не отлагайте решението, от което зависи вашето бъдеще.
Водолей (20 януари – 18 февруари)
Бъдете търпеливи до края на Ретроградния Меркурий. Марс попада в Лъв и във вашия дом на отношенията. Затова помислете дали отделяте достатъчно време за любимите си хора. Може би има някой от тях, който се нуждае от подкрепа до края на месеца, а вие не сте го чували отдавна. Оставете собствените си потребности на заден план и помислете за това с какво може да помогнете на другите. Добрината със сигурност ще ви се върне.
Риби (19 февруари – 20 март)
Слънчевото затъмнение в Рак на 2 юли най-вероятно ще разтърси вашия свят, Риби. Ако имате неангажираща връзка, то до началото на август трябва да се оставите на течението, след което да вземете решение как да продължите по-нататък. На работното място ще имат високи очаквания от вас, постарайте се да ги оправдаете. Преоценете взаимоотношенията не само с партньора, но и с хора, които отдавна искате да разкарате.
 

Източник: https://m.tialoto.bg/

 

Share With: