HomeИНТЕРЕСНОNatura Bisse вече е на пет континента

Natura Bisse вече е на пет континента

Natura Bisse вече е на пет континента

Най-ексклузивните хотели по света избраха Natura Bissé excellence за своите спа центрове

Годината 2018 беше изключително успешна за Natura Bissé, изпълнена с престижни награди и признания за изключителните продукти на марката и професионални терапии. 2019 година, изглежда, че ще надмине тези триумфи с разширяването на марката на пет континента.

Признанието за най-добра СПА марка в света за 2018 в допълнение към това, че Natura Bisse е официален бранд за гримиране на Forbes – авторитет в класацията за луксозни марки.

От Шанхай до Ню Йорк брандът на Natura Bisse все повече се избира от луксозни хотели и СПА центрове, утвърждавайки международното си позициониране като луксозна марка за грижа за кожата, известна със своите престижни продукти и богато минало. Неоспоримите видими резултати, съчетани с лидерство в иновациите, правят Natura Bissé перфектния партньор за най-луксозните центрове: тези, които търсят най-високо качество и предлагат уникално и персонално отношение към своите гости.

Ето някои от изключителните хотели, които наскоро са включили Natura Bissé в своите СПА центрове по света:

СПА В MANDARIN ORIENTAL В НЮ ЙОРК, САЩ

Оазис в града, предлагащ зашеметяваща гледка към Ню Йорк, като същевременно осигурява перфектна атмосфера за релаксация, презареждане и разглеждане на разнообразие от първокласни, специално изготвени процедури. Хармонично място за благополучие, което се простира далеч отвъд традиционните СПА процедури с известни професионални терапии на Natura Bisse. Този престижен градски СПА център предлага ритуала Inhibit High Definition в допълнение към най-новия и иновативен ритуал на Natura Bissé – Diamond Cocoon. Наслада от  освобождаване на кожата от замърсявания и съживяване на тена, докато се отправяме на индивидуално пътуване към релаксация.

IRIDIUM SPA В ХОТЕЛ СВ.РЕГИС В ШАНХАЙ, КИТАЙ

Съчетавайки безкрайна изтънченост със съвременните щрихи, СПА център Iridium в Св. Регис, разположен в сърцето на културния и бизнес център на Шанхай е изключителен резерват за луксозни изживявания. Неговите разкошни басейни, облени в естествена дневна светлина, са идеални за релаксация след дълъг ден. Natura Bisse се гордее, че наскоро се присъедини към техния СПА център, който споделя ценностите на марката. Иновативен и съвременен Шанхай е идеалното място за демонстрация на терапиите на марката.

ХОТЕЛ VILLA-MAGNA В МАДРИД, ИСПАНИЯ

Емблематичен хотел, сгушен в центъра на Мадрид: където класиката отговаря на съвременността. СПА центърът на хотел Villa-Magna е елегантно светилище от оживения град отвън. Иновативно пространство, посветено на уелнес. Място, където можете да се отпуснете, да изключите и да се отдадете на изключителната им гама от процедури и ритуали по поръчка. Средиземноморски дух, който отразява етоса на Natura Bisse за благосъстояние и чувственост. Всичко това в съчетание с перфектното сливане на западните и източните методи гарантира незабравимо СПА изживяване.

THE RESORT НА ПЕДЕРГАЛ В ЛОС КАБОС, МЕКСИКО

Идилично местенце на красивото море на Кортес, където гостите могат да се отдадат на уникални козметични процедури, докато слушат релаксиращия звук от вълните, обгръщащи в нежна прегръдка брега. THE RESORT се намира в курортa Лос Кабос, където спокойствието и релаксацията срещат лукса и изисканата грижа. Курортът съчетава традиционното местно лечение с иновативните резултати на Natura Bissé, за да създаде 3 ексклузивни процедури за лице в менюто „Mindfulness Advanced Skin Care”

„Представянето на Natura Bissé в нашето меню даде възможност на нашите гости да се свържат със себе си чрез The Mindful Touch. Нещо повече, те могат да изпитат удоволствие чрез продуктите с най-високо качество, с видими резултати в първата сесия на лечение. „
ALICIA ACEVEDO – Spa Manager  вTHE RESTORT в Педергал.

REMÈDE SPA В РЕГИС, ДОХА

Награден с World Luxury Spa през 2018 г., Remède Spa в St Regis в Доха е решен да създаде вдъхновени и персонализирани преживявания. Вниманието към детайлите и безупречната грижа, осигурена от техния експертен персонал, осигуряват изключителен опит, който ще надмине очакванията. СПА център Remède се гордее с впечатляващите 5 различни процедури за Natura Bissé, за да гарантира, че те отговарят на нуждите на всеки гост.

The K CLUB В КИЛДЕЪР, ИРЛАНДИЯ

Известен луксозен хотел, който е бил домакин на много известни лица от откриването му през 1991 година. Емблематична сграда, заобиколена от 550 акра красива зелена местност в окръг Килдеър, само на 30 минути от оживения град Дъблин, прави това място идеално за отдих. Отпуснете се и се поглезете със СПА процедурата на Natura Bissé. В СПА център K към съществуващото меню от процедури наскоро бе добавен и ритуалът лифтинг на лицето на Natura Bissé Inhibit.

Share With: