HomeИНТЕРЕСНОСреща на живо с един истински дилър на реалности

Среща на живо с един истински дилър на реалности

Среща на живо с един истински дилър на реалности

Петък 13-ти – денят, който е наситен с множество суеверия, които ни държат „на тръни“ за скритите капани на съдбата

. Нащрек не ни държи единствено вселената през днешния ден, но и Николас Димитров със своята книга „Дилър на реалности“.

Предстои една непредставима „футуристична“ премиера на книгата в Carussel Club в столицата на 13 декември точно в 19:00 часа.

 

„Дилър на реалности“ пренася читателя в близкото бъдеще, където всичко е позволено. Потреблението е достигнало предела си, моралът вече не е на мода, религията се е превърнала в бързооборотен продукт. Човечеството е затънало в развлечения, разврат и дрога. Елитът има нов вид забавление – персонална реалност, в която може да се претвори всяка, дори най-порочната идея.

Определян като психологически киберпънк трилър, дебютният роман на Николас Димитров поражда ропот и се превръща в сензация още с излизането си заради „безцеремонно отношение към религията, наркотиците и сексуалното съдържание“. По думите на Иво Сиромахов книгата е остроумна и зловеща сатира на едно въображаемо общество, което твърде много прилича на нашето.

Относно футуристичния роман Иво Сиромахов споделя:

„Забавен, остроумен и изключително четивен роман. Зловеща сатира на едно уж измислено общество, в което май вече наистина живеем. Книга, която трудно ще оставите. И която често ще си припомняте.“

„България има нужда от този провокативен и бунтарски роман!“– споделя и Радина Кърджилова

Какво би станало, ако ви предложат съвършен дигитален наркотик? Ще разберете на 13 декември, когато ще ви срещнем с един истински дилър на реалности и неговата шеметна, дръзка, неукротима фантазия!

Събитието във фейсбук:  https://www.facebook.com/events/561890124377494/

Share With: