HomeКРАСОТАИновации в света на козметиката през 2019 г. от Natura Bisse

Иновации в света на козметиката през 2019 г. от Natura Bisse

Иновации в света на козметиката през 2019 г. от Natura Bisse

Нова продуктова линия с грижа специално за кожата на шията предстои да представи козметичният лидер през следващата година

През 2019 година испанският козметичен лидер отново зае първо място в редиците на иноваторите в света на красотата, създавайки Diamond Cocoon. Колекция, разработена в отговор на  множеството негативни ефекти върху красотата, свързани с глобалното замърсяване и модерния начин на живот. Тя бе представена по време на специален Master Class – най-успешният формат на Natura Bisse, който винаги се превръща в истинско луксозно преживяване, както и по врeме на Summer Fashion Week.

В събитието участваха специално поканени дами – представители на медиите и обществени личности, които се насладиха на селекция от топ продукти на марката в изискана обстановка. Те имаха възможност да изпитат качествата на продуктите,  като напълно трансформират кожата си, за да се почувстват сияйни, подмладени и разкрасени.

„Благодарна съм, че имах възможността да опитам серията Diamond Cocoon, която дава невероятна мекота и нежност и защита на моята кожа да се справи с всички тези замърсявания и да бъде по-здрава и по-красива“, сподели впечатленията си Мария Дуковска, гл. редактор на Az-jenata.bg и участник в първия Master Class на Natura Bisse.

Страхотно, изключително интересно, много лично и споделено преживяване са само част от емоциите, които дамите споделиха след бляскавото представяне на продуктите. През 2019 година изящните събития на лидера в луксозната козметика бяха организирани в селектирани салони в София, Пловдив, Бургас, Добрич, Враца и Свети Влас. Ритуалите на красотата, запазена марка на уникалните мастъркласове на Natura Bisse, ще продължат да докосват с магията си и през 2020 г.

Kозметичният бранд е и първият, който разработи продукти, предназначени специално за деликатната кожа на шията. Бръчките в тази зона, т. нар. „пръстени на възрастта“, се появяват незабелязано, но ясно издават годините ни и не можеха да бъдат коригирани. Досега! Най-новата линия – INHIBIT V-NECK, ще бъде представена пред партньорите на марката в България в началото на 2020 г. Официалното обучение се проведе през ноември в централата на компанията в Барселона. Формулата на продуктите е специално разработена за по-тънката и по-податлива на поява на бръчки кожа на шията и деколтето и има незабавен и дълготраен лифтинг ефект върху тези зони.

Луксозната козметика на Natura Bisse спечели и през изминалата година отличието „Най-добра СПА марка в света“ по време на наградите World Spa Awards™, които се състояха в най-високата сграда в света – Бурдж Халифа, Дубай, в края на октомври.

***

Natura Bisse Barcelona е на българския пазар вече 10 години и е представена в страната от Esthetic Privilege. Терапиите и продуктите на марката могат да бъдат намерени  в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна, като терапевтите преминават специални обучения.

Share With: