HomeСЪБИТИЯСъбития за душата в София: 20.01-26.01

Събития за душата в София: 20.01-26.01

Събития за душата в София: 20.01-26.01

Намерете своето бягство от лошото настроение в седмицата с “най-потискащия” ден в годината.

Третата седмица на януари е белязана от т.нар. “син понеделник”, който е известен още като “най-потискащия ден на годината”. Дали е истина или не, все още не е доказано, но определено стрес нивата ни стигат тавана през януарските делници. Най-ефективните начини за справяне с лошото настроение са преживяванията. Събития, на които да се наситим с емоция, да се потопим в свят без тревоги. Там, където темите за работа са “табу”. Кои са “Събитията за душата” от 20.01 до 26.01? Разбери в следващите редове.

Потопи се в градското изкуство

Гмурни се надълбоко в цветовете на съвременното градско изкуство с изложбата Graffiti на Давид Йоан в ONE Gallery, която отваря врати на 20.01. Графитите на артиста запознават посетителите с уличната арт сцена, където креативността не познава лимити. Можеш да се насладиш на изложбата до 14.02. Побързай, за да почерпиш вдъхновение от съвременното изкуство.

Да си поговорим по женски

За всяка дама разговорите “по женски” са единствен по рода си антидепресант, който пълни кръвта ни с допамин. Малки и големи приказки за малки и големи жени – това гарантира и събитието, организирано от любимата ни Vanilla Kitchen. Още започвайки с името – “Просеко, шоколад и женски приказки”, ни става ясно, че това е един от ивентите, които задължително трябва да вкараме в календарите си. Датата е 23.01., часът е 18:30, мястото е Vanilla Kitchen, ул. Гурко 38, а специален гост ще бъде Надя Младенова. Тя е световен шампион по карате шотокан и има за цел да разбие митове и стереотипи за спорта и жените! С разговори за правилно хранене и изготвяне на лично меню, тази среща ще помогне на всяка дама да достигне своите новогодишни цели.

Аз обичам, ти обичаш, тя обича

В неделя (26-и) си запазете местенце в залата на МГТ “Зад Канала”, за да се насладите на забавната и неповторима постановка на Теди Москов и Симон Шварц. В образите от “Аз обичам, ти обичаш, тя обича” ще се превъплътят Ирини Жамбонас, Каталин Старейшинска, Таня Пашанкова, Иван Петрушинов, Филип Аврамов, Малин Кръстев, Владимир Зомбори, Мак Маринов, Георги Кацарски. Сюжетът разказва историята на трима приятели от фронта, чиято любов е била една и съща жена. Със сладко-горчиви емоции ще бъдат наситени зрителите, докато пред очите им се развиват събития, засягащи приятелството, любовта, идеалите и времето, което “лекува”. Но дали то реално има силата да променя нещата? Разберете на 26. 01 в МГТ “Зад канала” от 19:00 ч.

Share With: