HomeИНТЕРЕСНОПодарък за Свети Валентин, който няма да зарадва само половинката ти

Подарък за Свети Валентин, който няма да зарадва само половинката ти

Подарък за Свети Валентин, който няма да зарадва само половинката ти

Отвори сърцето си и избери подарък, с който да помогнеш на благотворителна кауза

Денят на влюбените оцветява целия град в цветовете на любовта – червени сърчица се разхождат по улиците, настанили са се по витрините, както и в мислите ни, докато се чудим какво да купим на близък до сърцето ни човек, за да покажем обичта си. Според световни статистики (от offers.com) тази година за пореден път ще си подаряваме сладки изкушения, с които да подсладим отношенията си. Но като най-желан подарък участниците са посочили “преживяване”. Но как можем да бъдем по-креативни и да покажем, че сърцето ни е отворено не само за близките ни хора? Отговорът е: “подарък с кауза”.

Мече = Любов

https://www.facebook.com/TimeHeroes/photos/a.307857982605794/2854546527936914/?type=3&theater

Платформата TimeHeroes.org ни предлага да зарадваме двама свои близки с плюшено мече, а сумата си избираме ние. Колкото искаме да дарим – толкова (мин. 15 лв.). Средствата са нужни, за да продължава да функционира платформата и да подпомага партньорите си. TimeHeroes помагат на десетки организации да намерят съмишленици в лицето на доброволци и дарители, координирайки обявите им на сайта си. Разберете повече за мисията “Мече = Любов” тук.

Валентинка за животно в нужда

https://www.facebook.com/cats.redom.bg/photos/a.561253140568456/3370571516303257/?type=3&theater

Срещали ли сте животно с тъжен поглед на улицата? Спомнете си котето, което обикаля около входната врата. А сега да се поставим на негово място, когато навън температурите паднат под нулата – измръзваме и сме гладни, а  някой решава да се “забавлява”, причинявайки ни болка. Непрекъснато чувам за случаи, в които бездомни кучета и котета едва живеят в суровите условия на улицата. Някои не оцеляват. Организация “Редом” се заема да помогне на точно такива животни. Чрез напълно безплатни прегледи и понякога сложни операции, които извършват заедно с партньорските си ветеринарни клиники, организацията спасява животи на десетки бездомни кучета и котки. След това им намират дом, за да бъдат те отново обичани. За да успява да изпълнява дейността си, “Редом” набира средства както с безвъзмездни дарения, така и с красиви картички. В духа на любовта организацията предлага тематични картички за Св. Валентин, които могат да бъдат валентинката за твоята половинка, но и горещо търсената помощ на някое животно в нужда.

Дари любов

Източник: facebook/darpazar.bg

Източник: facebook/darpazar.bg

ДарПазар е българска платформа, на която може да намерим десетки предложения за сувенири, картички и подаръчни комплекти, с които да зарадваме близък човек, но и да помогнем на различни български фондации. ДарПазар предлагат тематични продукти специално за Св. Валентин като:

Магията на Св. Валентин се крие в усмивките, които предизвикваме у хората, които обичаме. Едва ли има по-топло усещане от онова, което се разнася по цялото ни тяло, когато направим хората, които обичаме, щастливи. Представям си, колко по-силно е това усещане, ако дарим с любов и онези, които имат най-много нужда от обич – мръзнещото коте пред входната врата, тъжното куче зад блока, жената, която търси закрила, или човекът с мисия, който търси подкрепа. Защото… всичко, от което имаме нужда, е любов, нали?!

Share With: