HomeКРАСОТАNatura Bisse с революционна козметична линия

Natura Bisse с революционна козметична линия

Natura Bisse с революционна козметична линия

Natura Bissé преоткрива beauty ритуалите с първата глобална програма, специално създадена за деликатната зона на шията и деколтето

Най-новите постижения на испанския козметичен лидер Natura Bisse официално ще бъдат представени на 16 и 17 февруари в Central Park Hotel Sofia. Избран кръг от най-добрите специалисти в областта на бялата козметика в страната ще се запознаят с иновативните формули на продуктите, създадени специално за деликатната кожа на шията и деколтето. Тази зона е с по-фини мускули и по-тънка кожа, в която количеството колаген и мастна тъкан са значително по-малко. Това налага и необходимостта от специална козметична грижа.

Бръчките в тази зона, т. нар. „пръстени на възрастта“, се появяват незабелязано, но ясно издават годините ни и досега трудно можеха да бъдат коригирани. С модерния си начин на живот все повече имаме нужда от козметични продукти, предназначени за тази така деликатна зона. Обикновено прекарваме деня, гледайки телефони или компютъра си, без да мислим за ефектите, които тези навици, съчетани с лоша стойка и излагане на външни фактори, имат върху шията и деколтето. В отговор на тези тенденции Natura Bisse създаде  Inhibit V-Neck – „masterplan“ за шията и деколтето, който е най-доброто допълнение или алтернатива на медико-естетичните процедури. Той включва революционната концепция Inhibit V-Neck à la Carte, СПА процедури, разработени от експерти в сферата на дерматологията, включващи персонализирани решения за различни проблеми в тази област.

По време на двудневното събитие доц. Соня Вълкова, дерматолог и ръководител катедра в Медицински университет – Плевен, ще запознае участниците с предимствата на разкрасяващия ритуал INHIBIT V-NECK À LA CARTE. Иновативната технология осигурява индивидуален подход към всеки козметичен проблем в зоната на деколтето и шията, като му въздейства по различен начин с видими резултати. Специално за събитието от централата на козметичния топ бранд пристига и Марина Педерчини, която ще проведе уъркшоп, посветен на иновативната линия.

Във фокуса на събитието ще са и луксозните продукти INHIBIT NECK SERUM и  INHIBIT NECK MASK, които също са специално създадени за по-тънката и по-податлива на поява на бръчки кожа на шията и деколтето и имат незабавен и дълготраен лифтинг ефект. Участниците ще се запознаят и с най-новата системата за третиране на двойна брадичка – JAW LINE PRESICION, която видимо моделира контура на лицето. Част от програмата на обучението ще е и запазеният формат на Natura Bisse – мастърклас, различни демонстрации и мотивиращи игри за по-ефективни продажби.

Share With: