HomeИНТЕРЕСНОКевин Спейси след обвиненията за сексуален тормоз: Знам какво е да ти кажат, че не можеш да работиш

Кевин Спейси след обвиненията за сексуален тормоз: Знам какво е да ти кажат, че не можеш да работиш

Кевин Спейси след обвиненията за сексуален тормоз: Знам какво е да ти кажат, че не можеш да работиш

Актьорът взе участие в бизнес конференция, за да разкаже с примера си колко е важно да НЕ се определяме единствено с работата си. 

Кевин Спейси наруши мълчанието си след обвиненията срещу него за сексуален тормоз във вихъра на движението #MeToo през 2017 г. В изявлението си актьорът сравнява своята загуба на работа и възможността да играе на малкия и големия екран с трудното положение на милионите хора, които губят работата си в контекста на COVID-19. 

Спейси направи своето изявление като част от немска бизнес конференция на име “Bits & Pretzels”. В своята близо десетминутна виртуална реч той обясни, че разбира “какво означава изведнъж светът ти да спре”. 

“Не смятам, че ще изненадам някого, казвайки че светът ми напълно се промени есента на 2017 г. Работата и взаимоотношенията ми изчезнаха за няколко часа. Днес много хора се оказват в ситуация, много приличаща на моята. Въпреки че причините са коренно различни, споделяме подобни емоционални предизвикателства. Затова искам да кажа, че разбирам колко е трудно да ти кажат изведнъж, че не можеш да ходиш на работи или че си уволнен. И това е ситуация, която по никакъв начин не можеш да контролираш” – сподели Спейси. 

Актьорът направи аналогия на живота си с шофиране към мечтите си и опасността да попаднеш в дупка, дефинирайки себе си с работата си. Той сподели със зрителите, че се е чувствал изгубен след #МеТоо движението. 

Бях толкова зает да определям себе си с това, което правя или това, към което се целях, че когато работата ми изчезна, нямах идея какво да правя. Защото единственото нещо, което някога съм знаел, е било как да бъда актьор. И в моментът, в който кариерата ми удари дъното и се изправих пред възможността никога повече да не играя, трябваше да си задам въпроса “Кой съм аз, ако не съм актьор?”.

Share With: