HomeИНТЕРЕСНОАн Хатауей разкри какво е да работиш с Кристофър Нолан

Ан Хатауей разкри какво е да работиш с Кристофър Нолан

Източник: insider.com

Ан Хатауей разкри какво е да работиш с Кристофър Нолан

Какво се случва на снимачната площадка на режисьора Кристофър Нолан?

Източник: insider.com

Ан Хатауей е една от любимите актриси на милиони. Отличена е с „Оскар“, „Еми“, „Златен Глобус“ и други престижни награди. Актрисата е работила по две големи продукции с Кристофър Нолан. Той на свой ред е режисьорът, който създаде “Черният рицар” (четвъртият най-високо оценен филм в сайта IMDB). За него е известно, че е изключително взискателен и държи да контролира целия снимачен процес. 

В тази връзка Хатауей разкри, че на снимачна площадка “не са се допускали столове”. “Той не позволява столове, а разсъжденията му са, ако имате столове, хората ще седят и ако седят, те не работят “ – сподели актрисата. 

В допълнение тя обясни: “Той прави толкова мащабни, емоционални и технически изпипани филми, които винаги са готови навреме и са под бюджета си. Явно има нещо вярно в това със столовете.”

Дали това е тайната на успеха на Нолан? Няма как да сме сигурни, но определено нямаме търпение за предстоящата му продукция “Тенет”. Тази лента обещава да е най-мащабният и амбициозен филм на Кристофър Нолан до този момент. За съжаление COVID-19 спря и ще забави влизането на лентата по кината. Но се надяваме чакането да си заслужава!

Share With: