HomeИНТЕРЕСНОНовите филми по HBO GO този месец

Новите филми по HBO GO този месец

Новите филми по HBO GO този месец

Защо обожаваме стрийминг платформите? Напомнят ни за любими филми, които да си пуснем отново и да се насладим на уникални творби на кинематографията. Но също така ни помагат да наваксаме с пропуснатите премиери. Ето защо днес ви представяме класация с нашите топ пет филма, които ще се появят по HBO GO!

„25-ият час“

След точно 24 часа Монти Броган (Едуард Нортън) ще влезе в затвора за седем дълги години. Някога той е бил кралят на Манхатън, но сега ще трябва да каже сбогом на пълния с партита и удоволствия живот, с който е свикнал. Времето му на свобода изтича, но той ще се опита да изкупи поне част от греховете си в последния възможен момент.

„Младите възрастни“

Лентата разказва историята на Мейвис Гери (Чарлийз Терон), която е успешна авторка на тийн романи. След тежък развод тя решава да се върне в родния си град, за да си припомни годините на детството си, но и да спечели отново сърцето на старата си тръпка от гимназия. Завръщането у дома обаче крие много повече проблеми и предизвикателства, отколкото тя предполага. 

„Замръзналото кралство 2“

Втората част на любимата ни история на смелата кралица Елза ще разкрие нови предизвикателства, с които ще се сблъска героинята. Какви неразкрити тайни диктуват пътешествието й? Не пропускайте невероятното приключение на Елза в компанията на Ана, Кристоф, Олаф и Свен. В „Замръзналото кралство“ Елза се страхуваше, че е прекалено силна за този свят, но дали в продължението на вълнуващата история на двете сестри силите ще ѝ стигнат?

„Стендъп любов“

Романтичната комедия проследява историята на интровертния млад мъж Травис, чиято работа е олицетворение на думите ”момче за всичко” в илищна сграда в един от лошите квартали на Сидни. Открива любовта си към стендъп комедията след като го уволяват и той попада в пъб, където има участие на стендъп комедианти. Травис използва саркастичното си чувство за хумор, за да защити от обидите на невъзпитан посетител срамежливата Съни, която прави всичко възможно, за да спечели публиката. Една вечер се оказва новото начало на живота му. 

„Бъди до мен“

История за едно изумително приключение на 12-годишния Горди, чиято мечта е да стане писател. Заедно с приятелите си той се отправя по следите на труп, който според слуховете е скрит в близката гора. Филмът е по новелата на Стивън Кинг „Тялото“, което е още една гаранция, че ни очаква жестоко, но вълнуващо приключение. 

Share With: