HomeИНТЕРЕСНОШон Пен тайно се ожени за актрисата с австралийски и американски произход, Лейла Джордж (ВИДЕО)

Шон Пен тайно се ожени за актрисата с австралийски и американски произход, Лейла Джордж (ВИДЕО)

Шон Пен тайно се ожени за актрисата с австралийски и американски произход, Лейла Джордж (ВИДЕО)

Според близък приятел на Шон Пен (Sean Penn) и Лейла Джордж (Leila George), двойката наскоро е сключила брак.

Изглежда Шон Пен вече е зает!

59-годишната звезда направи следващата стъпка в романтичните си отношения с Лейла Джордж, разкри близък приятел на двойката. Филантропът Ирена Медавой (Irena Medavoy) обяви специалната и вълнуваща новина, че двойката наскоро е сключила брак.

Толкова се радваме, че Лейла Джордж (@leilageorge) и Шон Пен (#seanpenn) се ожениха.” казва Ирена в пост от петък, заедно със стара снимка на младоженците. “Обичаме ви. Благодаря ви, че сте като семейство … на седмото небе сме от щастие, че сте намерили сродната душа един в друг. .. Предопределени сте да бъдете заедно… Бог да благослови и двама ви и семейството, което създадохте. Представям ви семейство Пен.”

В Instagram Story Ирена продължи да празнува съюза на новата двойка и дори показва великолепните сватбени пръстени на Лейла. Изглежда булката е приготвила “нещо синьо” предварително, тъй като годежният ѝ пръстен е удивителен сапфирен диамант. Златната ѝ халка съвпада с тази на Шон.

Към момента младоженците все още не са коментирали публично церемонията си. Известният баща на Лейла, актьорът Винсент Д’Онофрио (Vincent D’Onofrio) също не е споделил новината.

Шон и Лейла започват връзката си през есента на 2016. Двамата провокираха първите романтични слухове за това, че са заедно, след като актрисата публикува снимка с нея и звездата от Гангстерски Отряд (Gangster Squad).

По това време Е!Нюз (E! News) публикува, че двамата са тайно неразделни от месеци. Също така, двойката е забелязвана на няколко вечерни срещи в Лос Анджелис, преди официално да бъде потвърдена връзката им.

Официалното им представяне на червения килим се случи през октомври 2016г.

Въпреки че са под светлините на прожекторите, и двамата са известни с това, че не афишират връзката си. Появата им на червеният килим заедно, се случи относително скоро, след месеци странене от камерите. В началото на 2020, двойката направи рядко публично появяване заедно, по време на гала вечеря в чест на десетата годишнина на организацията КОР (CORE – Community Organized Relief Effort, Общност за организиране на облекчения).

Това е първият брак на Лейла. Шон, от друга страна, е бил женен за Мадона (Madonna) в годините между 1985 и 1989. Също така има 14 годишна връзка с Робин Райт (Robin Wright), която официално приключва през 2010. Имат две деца заедно – Хопър (Hopper) – 26, и Дилан (Dylan) – 29. Следва връзката му с актрисата Чарлийз Терон (Charlize Theron) до 2015г.

Източник: eonline.com

Share With: