HomeМОДА10 предложения за стилна и топла визия през зимата

10 предложения за стилна и топла визия през зимата

10 предложения за стилна и топла визия през зимата

Сигурни сме, че всички вече чакаме с нетърпение един от най-красивите сезони – пролетта! Все пак не бива да забравяме, че колкото и да е непостоянно времето сме в началото на февруари и все още е зима. Да изглеждаме стилно през този сезон е истинско предизвикателство! Много от нас са изправени пред избора дали да се облекат топло или красиво. Затова подбрахме 10 модерни и елегантни зимни визии, с които ще се чувствате добре, дори през студените зимни месеци.

  1. Инвестирайте в топло палто

Топлото палто е задължително за зимата. Изберете цвят, който ви харесва, но обърнете внимание да е добре подплатено, за да се чувствате комфортно. Комбинирайте го с обемен шал, за да ви е топло, като го съчетаете и с подходящ панталон. За финал на тази визия заложете на ефектни боти или ботуши, а ако искате да добавите още един красив зимен акцент – изберете топла шапка.

  1. Обуйте клин

Клиновете са особено подходящи за студеното време, особено ако се спрете на такъв с термо ефект. Можете дори да го комбинирате с чорапогащник отдолу, както и с любимите си пухкави ботушки! Така краката ви ще са винаги топли. Сложете и достатъчно дебел пуловер, а върху него яке или палто (според температурата). За допълнителен комфорт, носете ръкавици или шапка и ше сте винаги защитени от агресивните температури. Обличането на пластове е едно от най-добрите решения за топло облекло в студено време.

  1. Палта с качулка

Ако не обичате да носите шапки, вземете си дебело палто с качулка. Търсете такива, чиято качулка е пухкава, тъй като коженият пух, освен красив акцент, носи и повече топлина и комфорт. Ако все още се чудите как да изглеждате ефектно през зимата – дебелите палта с пухкава качулка са вашето решение.

  1. Слоеве за най-студеното време

Дебелите пуловери и палта са основна част от облеклото. За най-тежките зимни дни, плътните палта ще ви топлят и ще изглеждате стилно. Добро решение са и шаловете с шарки. Може да комбинирате облеклото си с подходящата шапка, както и да носите клинове или панталони заедно с удобни ботуши. Смелите и разнообразни комбинации могат да създадат множество различни визии. Това определено е сред най-добрите решения за студеното време!

  1. Широки дрехи

Обличането на много слоеве дрехи със сигурност може да бъде интересно и ефектно, но трябва и да е удобно. Облечете оувърсайз пуловер или дълга риза и върху тях сложете широко дънково яке. Денимът винаги пази топло през зимата, така че го направете новия си най-добър приятел. След това, за допълнителна топлина, можете да облечете и палтото си. Дългите поли и ръкавиците допълват чудесно тази визия. За тези от вас, които обичат да комбинират клинове и ботуши, направете облеклото си още по-стилно като сложите чорапи до коляното и ги оставите да се виждат над ботушите. Завършете облеклото си с дебел шал и бъдете сигурни, че ще изглеждате стилно и ще бъдете добре защитени от студа.

  1. Носете тъмни цветове

За тези от вас, които не обичат да носят цветни дрехи – можете да изглеждате стилно и ако носите само черно. Сложете си дебел пуловер като първи слой, а върху него облечете най-стилното си плътно яке. Дебелите къси палта лесно ще ви станат любими, особено когато ги комбинирате с подходящият шал. За да сте сигурни, че облеклото ви не е скучно, завършете го с кожени ботуши и ще изглеждате страхотно, докато ви е топло и удобно.

  1. Или носете ярки цветове

Само защото времето е мрачно, не значи че и облеклата ви трябва да бъдат такива. Добавете цвят в тях като обличате ярки пуловери, цветни шалове и шапки. Ако не вали сняг, спокойно може да обуете дънки и кецове за по-спортен вид. Така ще имате свежа и различна спортно-елегантна визия. Кой не я обича?

  1. Комфортни жилетки

Широките жилетки също трябва да са неразделна част от гардероба ви през зимните месеци. За дните, в които температурата не е под нулата, облечете плетена рокля и върху нея сложете широка жилетка, която можете да комбинирате с актуалните в момента колани, подчертаващи талията. За повече топлина добавете и дебел шал. Според това, колко издържате на студ, може да комбинирате плетената си рокля с клин или дебел чорапогащник.

  1. Носете дънковите си дрехи

Денимът ще ви пази топло през зимата, така че не се колебайте да облечете дънковата си риза. Самият материал е дебел и ще ви затопля повече от ликра или памук. Като допълнителен слой под нея можете да облечете термо блуза. Никой няма да види, че носите такава, така че няма да развалите стилното си облекло. За финал облечете дебело дълго палто и шал. Можете също да обуете чорапи до колената и да ги оставите закачливо да се подават над ботушите ви.

  1. Високи ботуши

Не можете да се разделите с клиновете и чорапогащниците през зимата? Този последен съвет е специално за вас. Комбинирайте клина или чорапогащника си с ботуши над коляното. Ботушите с такава дължина ще предпазват краката ви от студа и ще ги запазят топли. Ботите също са добро решение. Преди това, обаче, проверете дали чорапогащниците ви са достатъчно дебели, за да ви пазят от студа. Върху тях сложете плетена рокля, защото двете са прекрасна комбинация, а ако е необходимо добавете и широка жилетка. Палто, шал и шапка и сте готови за излизане!

Има различни стилни зимни облекла, които ще ни пазят топло и ще ни карат да се чувстваме комфортно. Да се облечем дебело не означава, че няма да изглеждаме добре. Надяваме се нашите съвети да ви вдъхновят да намерите най-подходящите зимни облекла за вас!

Източник: society19.com

Share With: