HomeИНТЕРЕСНОКакво да гледаме прeз следващите месеци

Какво да гледаме прeз следващите месеци

Какво да гледаме прeз следващите месеци

Falcon and the Winter Soldier

Премиера: 19.03, Disney+

След 8 месеца забавяне Falcon and theWinter Soldier най-накрая ще успее да стигне до екрана на Дисни+ през втората половина на март. Сериалът ще разказва за събитията след последната част на Отмъстителите (Avengers: Endgame). Сам Уилсън (Sam Wilson) и Бъки Барнс (Bucky Barnes) се обединяват в грандиозно приключение, което ще върне стари злодеи (Хелмут Зиро (Helmut Zero), Джордж Батрок (Georges Batroc)), стари съюзници (Шарън Картър, (Sharon Carter)) и ще разшири още повече Вселената на Марвел.

Shadow and Bone (TV series) - Wikipedia

Shadow and Bone

Премиера: април, Netflix

Вземайки предвид оригиналния материал – популярните новели на Лей Бардуго (Leigh Bardugo) – както и шума, който се вдигна из социалните мрежи относно младите актьори, които ще участват в предстоящия сериал на Нетфилкс, сме убедени, че това ще е сред големите хитове на 2021.

Star Wars: The Bad Batch

Премиера 4.05, Disney+

Дисни+ създаде истински хит през 2020, когато “Междузвездни войни: войните на клонираните” (Star Wars: The Clone Wars) се завърна за седми, последен сезон, поради което не е изненада, че историата на анимирания сериал от света на Междузвездни войни ще продължи с нов спиноф, фокусиращ се върху отряд клонинги след войната.

Loki

Премиера: 11.06, Disney+

Локи има честта да бъде първия злодей във Вселената на Марвел, достатъчно силен, за да се бие с Отмъстителите. Героят е и един от най-интригуващите и вълнуващи за гледане през цялата филмова сага. За тези от нас, които бяха безкрайно натъжени от неговия край в третата част на Отмъстителите (Avengers: Infinity War), сериалът ще ни даде нови истории за живота на любимият ни бог на лъжата.

The Witcher

Премиера на сезон 2, Нетфликс

Базирани на фантастичните книги на полския писател Анджей Сапковски (Andrzej Sapkowski), Вещерът грабна зрителите си с приключенията на ловеца на чудовища Гералд от Ривия (Хенри Сивил, (Henry Cavill)), магьосницата Йенифер от Венгерберг (Аня Чалотра, (Anya Chalotra)) и мистериозната Сири (Фрея Алан, (Freya Allan)). Не е изненада, че сериалът потвърди осем епизоден втори сезон, който ще излезе през тази година.

Gossip Girl

Премиера по HBO Max

Здравейте, Ъпър Йист Сайдър – Клюкарката най-сетне получава своето продължене и ние ще го очакваме с нетърпение, кацнали на стълбите пред Мет, готови да се запознаем с изцяло новия състав. Продълженито на сериала ще включва много по-разнообразна група от млади нюйоркчани, много необходимо адаптиране, което ще гледаме с голям интерес.

Halston

Премиера по Netflix

С радост бихме приели малка доза Юън Макгрегър (Ewan McGregor) и очакваме чара му да направи още по-интересен образа на модния дизайнер Халстън, легендата, обиколила света с антуража си от модели. Въпросът, чийто отговор очакваме с нетърпение е кои звезди ще пресъздадат тези модели?

Hawkeye

Премиера по Disney+

Въпреки че си говорим за новите сериали, искаме да ви препоръчаме да прочетете феноменалните комикси за Ястребово око на Мат Фракшън (Matt Fraction) и Дейвид Ейджа (David Aja). Веселият сериал дава отговор на въпроса “Какво прави един Отмъстител, когато не спасява света?” Всеки път когато някой попита какво очакваме от този сериал – тези комикси са отговора. Сериалът ще черпи вдъхновение главно от там (до колкото е известно) и нямаме търпение да видим Хейли Стайнфел (Hailee Steinfeld) в ролята на Кейт Бишъп (Kate Bishop) – протежето, а понякога и заместник, на любимият ни Отмъстител.

Succession

Премиера на сезон 3, HBO Max

“Наследяване” е един от най-пристрастяващите сериали, които са излизали на малкгия екран от години. Оставя те в недоумение, как такива ужасни герои могат да бъдат толкова интересни за гледане. Сезон 3 би трябвало да се появи преди 2022, така че, ако не сте имали възможност да се запознете със семейство Рой, ще имате време да наваксате.

You

Премиера на сезон 3, Netflix

Въпреки че датата на премиерата все още не е фиксирана, Нетфликс информира феновете си, че сезон 3 на серила “Ти” е започнал снимки още през ноември. След като сезон 2 завърши с интригуващ и в същото време смущаващо неясен начин, нямаме търпение да чуем още от зловещите мисли но Джо и да разберем до къде го довежда неговата обсебеност.

What if…

Премиера по Disney+

Да, след цяла година без нито един филм на Марвел, преминаваме в година с твърде много филми и сериали за следене. Но сериалът “Ами ако…” е специален. Анимираните епизоди ще вдъхнат живот на любимия на комикс феновете формат, показващ познатите ни герои, ако историите им се бяха развили по различен начин. Най-очаквания за сега епизод е “Ами ако Т’Чала, беше станал Стар Лорд?” „What if T’Challa had become Star Lord?“), който ще включва гласът на Чадуик Босман (Chadwick Boseman), пресъздаващ ролята си на краля на Уаканда, който става Черната Пантера.

The Underground Railroad

Премиера по Prime Video

Алтернативната историческа новела на Колсън Уайтхед (Colson Whitehead) е идеален източник на материал за филмово адаптиране, и нямаме търпение да видим какво ще направи режисьора Бари Дженкинс (Barry Jenkins) с тази съвременна класика. Погледите са насочени към новодошлия Тусо Мбеду (Thuso Mbedu), който ще пресъздаде избягалия роб Кора (Cora). Също така, ще се вълнуваме да видим Джоел Едгъртън (Joel Edgerton) и неговата версия на страшния злодей Риджуей (Ridgeway).

Foundaion

Премиера по Apple TV+

Фондацията е една от най-великите научно-фантастични истории на нашето време, написана от майстора Айзък Азимов (Isaac Asimov). Книгата и света, който описва, са служили като вдъхновение за много от любимите ни съвременни истории, включително и Междузвездни войни, но самата поредица никога до сега не е била адаптирана. Класическа история за Галактическа империя, обхващаща хиляди години – може и да не сме психоисторици, но определено може да предскажем, че с интерес ще гледаме тази адаптация поне няколко сезона.

Insecure

Премиера на сезон 5, HBO Max

Финалът на сезон 4 ни загатна началото на нови истории, поради което новината, че ще има само още един сезон от този брилятно направен сериал, за Исса Дии (Issa Dee) и нейните любовни приключения и приятелства в Лос Анджелис, остави феновете си искрено натъжени. Въпреки това, новия сезон се очаква с нетърпение, за да видим каква ще е развръзката на героинята на Исса Рае (Issa Rae) във финалния сезон.

The Book of Boba Fett

Премиера по Disney+

Няма да видим повече нови епизоди от Мандалореца („The Mandalorian„) през 2021, но ще се радваме на нов спиноф, с участието на ловеца на глави от оригиналната история Боба Фет (Boba Fett). След появяването му във втория сезон на Мандалореца, Темуера Морисън (Temuera Morrison) ще облече бронята си отново, за да разкаже истории за престъпници и злодеи, в една далечна, далечна галактика. Въпреки че нямаме много информация какво ще се случва в сериала, знаем със сигурност, че Минг-На Уен (Ming-Na Wen) също ще се завърне в ролята си на смъртоносната Фенек Шанд (Fennec Shand).

Never Have I Ever

Премиера на сезон 2, Netflix

Гимназията скоро ще започне отново за Деви Вишуакумар (Devi Vishwakumar), благодарение на продължението на сериала на Минди Калинг (Mindy Kaling). С предстоящия сезон, все още в процес на снимане, имате време да наваксате с всички приключения и нежни моменти, част от първия сезон на сериала.

Cowboy Bebop

Премиера по Netflix

3, 2, 1 … начало! Оригиналният научно-фантастичнен аниме сериал ще бъде адаптиран в игрален филм, благодарение на Нетфликс и с участието на Джон Чо (John Cho) в ролята на Спайк Спийгъл (Spike Spiegel). Нямаме търпение да видим как са пресъздадени рефрените от оригиналната история на екипа ловци на глави на Бибоп.

Източник: imdb.com

Share With: