3 Горещи рокли за лятото

рокли за лятото

Нетърпеливи ли сте за горещите летни дни? Сигурни сме, че вече планирате вълнуващи приключения, срещи с приятели и заредени с положително настроение дни! Остава само да изберете мечтаната рокля и да се забавлявате смело!

Вижте топ 3 предложенията на ELLEN MORE за лятото, а защо не и за оставащите  топли пролетни дни!

Всяка дама има поне една нежна и романтична рокля в гардероба си. Ако още търсите своята, то рокля KARINA бързо ще ви спечели. Този елегантен модел в цвят пудра с пастелни флорални мотиви подчертава деликатно фигурата и женственото излъчване. Тя е един от моделите на месеца на ELLEN MORE, така че не пропускайте да се абонирате за техния бюлетин и ще имате възможността да я спечелите в месечната им игра!

Нежна и романтична

Елегантна и практична

Жените сме призвани да преминаваме от една роля в друга и да балансираме умело между личния и професионалния живот. В това забързано ежедневие е важно да сме комфортно облечени. Да, ние обичаме красивите рокли за лятото, но и тези, които са практични. Рокля VERDE e точно за тези моменти. Изработена в актуален зелен принт на цветя, тя ни дава усещане за комфорт и елегантност.

Красива и феерична

Дългите рокли са абсолютен хит през последните няколко години. Красиви, нежни и феерични те ни носят усещане за свобода. Изберете модел FELECIA и ще имате мечтаната лятна рокля. Красивите ѝ цветове носят нежно излъчване и са прекрасен избор за предстоящите топли летни дни!

Която и от тези рокли за лятото да изберете, не забравяйте, че вие сте тази, която ще ѝ даде живот и излъчване. Намерете роклята, която чувствате, че ще подчертае индивидуалността ви и ще ви накара да се чувствате стилно и комфортно.

Източник: ellenmore.com

„С годините разбрах, че най-важното за роклята е жената, която я носи.“

Ив Сен Лоран

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.