HomeИНТЕРЕСНОКак номерът на дома ви и апартамента влияят на съдбата ви

Как номерът на дома ви и апартамента влияят на съдбата ви

номер на жилище влияещ на съдбата

Как номерът на дома ви и апартамента влияят на съдбата ви

Древното китайско изкуство Фън Шуй (風水) за хармонизиране на енергията, обръща специално внимание на естетиката, т.е. законите на Небето и Земята за подобряване на личния живот с положителна Ци енергия. С Фън Шуй могат да се избират благоприятни места за живеене или се правят промени, които да подобрят дадено място и с това живота на хората. Затова Фън Шуй придава голямо значение на това, как изглежда входът на жилището на човека. На живота ни влияят още различни надписи над вратите. И разбира се номера на дома или апартамента.

Номерът на дома, а особено и номерът на апартамента (ако живеете в блок) може да окаже силно влияние на съдбата ни, според Фън-Шуй. Ако номерът се състои от няколко цифри, трябва да ги съберете и да получите еднозначно число. Това ще е номерът на дома ви. Например, ако номерът ви е 118 – сборът е 10, т.е 1(1+0).

Ако номерът ви е:

1.Домът ви се намира под влияние на Слънцето. Тази стихия съдейства творческото изразяване. Благоприятства художници, артисти, писатели. Като правило обитателите на дом с номер 1 имат много свещници, те обичат ярките цветове, а цялата атмосфера в жилището е проникната от безгрижност – идеално място за бохеми.

2. Домът се намира под влияние на Луната. А това светило съдейства за развитие на интуицията и съзерцателността. Стихията покровителства музикантите, тези, които работят с деца или в областта на храненето, както и тези, които се занимават с очистване на реки и канали. В тези домове като правило има много огледала. Обаче, ако в дома живеят психически нестабилни, неуравновесени хора – те могат да имат пристъпи на истерия, обострят се душевните им

House numbering - Wikipedia

3. Домът е под влияние на Марс. Стихията покровителства дейните хора. Около вас винаги ще стават разни събития, може да се наложи да се сражавате с течащ водопровод, счупени мебели или рухнал покрив, даже и пожари. Ако седите със скръстени ръце, може да пострадате сериозно. Марс ще ви провокира към скандали и кавги. Не се поддавайте или сменете жилището.

4. Домът е под покровителството на Меркурий. Стихията съдейства за общителност и контакти. Телефоните играят голяма роля във вашия живот. Можете успешно да работите като диспечер или на борсата. Често ще ви влече да се впускате в пътешествия.

Taymor Backlit LED 6-inch Black Metal House Number | The Home Depot Canada

5. Домът е под влияние на Юпитер. Влече към идеологически и духовни занятия – политика, наука, религия. В такъв дом често ще се събират хора, обединени от някаква идея. Като  правило, живеещите в дом с номер 5 имат голяма библиотка. Едно “но“: Юпитер не обича избухливите, затова не се гневете за дреболии. И си пазете черния дроб.

6. Вашата стихия е Венера. А девизът й е: любов и  безделие! В такъв дом има много гости, устройват се празници, шумни и гласовити компании. Венера способства гостоприемството, добрия вкус и кулинарното изкуство. Но атмосферата в къщи ще предразполага към скандали, затова трябва да се учите да се сдържате. Обикновено в този дом обичат животните и растенията, затова често има котка или куче, както и много стайни растения.

Creative DIY House Number Signs & Address Plaques • The Garden Glove

House Numbers High Resolution Stock Photography and Images - Alamy

7. Домът е под влияние на Сатурн. Не е леко да се живее в такава квартира: ту е студено, ту е задушно или възникват някакви неприятни обстоятелства. Но е истина, че атмосферата в жилище с номер 7 благоприятства овладяване на професионално майсторство и  натрупване на пари. Специалистите по Фън-Шуй съветват обитателите на такъв дом по-често да се отдават на размисли, иначе ще започнат болки в гръбначния стълб, остеохондрози, отлагане на соли. В такъв дом е полезно да се занимават и с духовно-оздравителни практики, например йога.

8. Домът е под покровителството на Уран. Стихията покровителства контактите с приятели: активно ще общувате със стари приятели, ще се сприятелявате с нови. Освен това, Уран не обича прагматиците и рационалистите, затова изобретателите и любителите на окултни науки ще се чувстват в свои води. Много внимателно трябва да се следят електрическите уреди и чистотата на стъклата на прозорците.

9. Домът е под въздействието на Нептун. Стихията благоприятства работещите с петрол, моряците, екстрасенсите, музикантите и свещениците. За останалите атмосферата на дом с номер 9 е крайно неблагоприятна. Ще има проблеми с водата, може да възникне зависимост от наркотици, алкохол или тютюн. Могат да изчезват предмети, да ги мъчи безсъние. Трябва да се пазят от отровни вещества. Ако не сте с една от горните професии, с всички сили избягвайте да живеете в дом с номер 9.

Hillman 5-in Ribbon Elevated-Mount House Number | Lowe's Canada


източник: МИСТИКА В ЖИЗНИ 

Share With: