HomeКРАСОТАРитуал за красота с допълнително оптимизъм

Ритуал за красота с допълнително оптимизъм

Ритуал за красота с допълнително оптимизъм

За дните, в които имаме нужда от тласък

Чувствата и нуждите ни се променят. Има моменти, в които умората надделява и светът ни натежава повече от колкото сякаш можем да понесем. Този ритуал за красота от Natura Bisse ще ни помогне да се почувстваме по-добре когато пожелаем. 5 прости стъпки, които ще преобърнат ежедневния ни ритуал за грижа за кожата с прилив на енергия и щастие!

1. Нежно начало

Настройте алармата си малко по-рано от обикновено. Ще имате повече време да започнете деня, да се насладите на хубава закуска и дори да направите малко упражнения. Стресът (и високото ниво кортизол, което се получава в тялото ви) е голям крадец на енергия. Избягвайте бързането веднага след като станете, за да задържите батериите си напълно заредени. И помнете – имате нужда от 8 часа сън. Защото добрата почивка е изключително важна.

2. Ексфолиация, за да се чувствате добре

Използвайте диамантения скръб за тяло веднъж или два пъти в седмицата. Потопете се в цитрусовият и джинджифилов аромат (които са силно ободряващи) и почувствайте вкусната му текстура между пръстите си. След това нанесете върху суха кожа, с нежни кръгови движения. Изберете динамична песен и продължете да масажирате до края на припева. Слушането на весела музика предизвиква отделяне на допамин, невротрансмитер, който ни кара да се чувстваме добре. Така че… увеличете звука!

3. Позитивно свежи

Изкушавате се от студения душ? Ако идеята ви звучи малко прекалена, започнете да спирате топлата вода 5 секунди преди да излезете от душа, след това постепенно увеличете времето, което прекарвате под студената вода по малко всеки ден. Краткото време под студената вода е достатъчно, за да се отдели точното количество адреналин за деня.

4. Изпробвайте динамична хидратация

Знаехте ли, че цитрусовия аромат допринася за по-добро настроение? Добавете оптимизъм към дневния си ритуал за тяло с енергизиращото сухо олио. Нашето свръх-подхранващо олио има аромат на портокал, лайм, грейпфрут, мандарина и лимон, за да помогне за повдигането на духа и в най-унилите сутрини. Добавете и силата на докосването с малко масаж. Използвайте енергични движения, които да стимулират кръвообращението ви, когато нанасяте олиото и усетете идващото добро настроение.

5. Усмихнете се на себе си

Поддържайте цитрусовия момент като продължите към ритуала си за лице. Опитайте антиоксидантната сила на комплекс витамин C+C и крем витамин С+С от Natura Bisse, след което завършете със C+C антиоксиданта, ако планирате да излезете навън. Ударна вълна от витамини за душата и кожата! Нашият съвет за щастие? Подарете си една широка усмивка, докато нанасяте тези продукти пред огледалото. Мозъкът ви приема усмивката като сигнал за щастие и веднага ще се почувствате по-весели, жизнени и готови за всичко.

Източник: http://www.estheticprivilege.bg/

Share With: