HomeСЪБИТИЯЛимузина под наем

Лимузина под наем

лимузина под наем

Лимузина под наем

Лимузината принадлежи към автомобилите от ВИП класа, затова наемането на такъв вид автомобил най-често се случва във връзка с някакъв вид тържество.

Лимузините биват наемани за сватби, партита, юбилеи, за романтични вечери или фирмени събития или други специални поводи.

Наемането на лимузина се предпочита за комфортно и луксозно придвижване при празничен случай, за запомнящо се отбелязване на ергенско или момичешко парти.

В днешно време младоженците искат да изживеят в пълнота незабравимия им празник и може би да изненадат своите приятели или близки с грандиозно пристигане със специален автомобил. За целта може да се наеме точно такъв луксозен автомобил като лимузина.

Ако наемете лимузина с шофьор може да превърнете Вашия специален повод в незабравимо преживяване.

Лимузина под наем за сватбено тържество

Не е тайна, че по време на сватбената церемония човек би искал да изненада и зарадва събралите се гости. За максимално удобство и комфортно придвижване на гостите, младоженците наемат луксозна лимузина.

Салонът на този луксозен автомобил разполага с всичко за комфорт и удобно придвижване. Удобни кожени седалки, климатик, мини-бар, оригинално осветление и дори специални микрофони за караоке – всичко това ще Ви позволи да прекарате чудесно и незабравимо по време на път.

Наемането на лимузина е напълно осъществимо. След като посетите няколко специални компании, можете с изненада да откриете, че наемането на лимузина не е толкова скъпо.

Компаниите за коли под наем провеждат специални промоции и предлагат  отстъпки при наемане на лимузини.

Предимства на услугата лимузина под наем

Наемането на лимузина с шофьор е идеално решение за организиране на придвижване на малка група хора, до осем души, до клубове, дискотеки или ресторанти за специални тържества.

Наемането на този луксозен автомобил ще осигури респектиращо сценично присъствие и дефилиране по улиците на града.

Моминско и ергенско парти в лимузина

Услугата лимузина може да се използва за организиране на едно незабравимо ергенско или моминско парти по улиците на града. Някои пакети включват аперитив в лимузината в допълнение към класическата бутилка шампанско.

Share With: