HomeИНТЕРЕСНО„Смъртта може да почака“ – впечатления за новия филм за Джеймс Бонд

„Смъртта може да почака“ – впечатления за новия филм за Джеймс Бонд

„Смъртта може да почака“ – впечатления за новия филм за Джеймс Бонд

Ако и вие сте били сред стотиците хора, които са успели да си купят билет за новия филм за Джеймс Бонд в събота вечер, значи вече знаете как продължава вълнуващата история на Джеймс Бонд в най-новия филм „Смъртта може да почака“.Но ако още се колебаете дали да го гледате или не сте успели да си купите билет, то тази статия е за вас.

Защо толкова се фокусирам върху количеството билети за филма ли?

Защото в събота вечер най-трудното нещо в София беше да си вземеш билет именно за този филм (разбира се, ако не желаеш да го гледаш от 10ч. сутринта, а в по-подходящ час на денонощието за кино). Това, че залите работят на 50% капацитет определено не помогна на наплива от желаещи да разберат как продължава историята на Бонд, особено след слуховете, че има нов агент 007 и то именно чернокожа жена.

Петият и последен филм за Джеймс Бонд с участието на Даниел Крейг – „Смъртта може да почака“, получи възторжени мнения от кинокритиците, предаде Би Би Си. Отзивите след премиерата в Лондон похвалиха петата и последна поява на актъора в 15-годишния му мандат като британски таен агент, започвайки с Casino Royale през 2006 г.

Световната премиера на лентата бе на 28.09. в Роял Албърт Хол след неколкократни отлагания заради пандемията от Covid-19.На премиерата се стекоха знаменитости и кралски особи – принц Чарлз и съпругата му Камила, както и принц Уилям, придружен от половинката си Кейт. По червения килим мина, разбира се, и Даниел Крейг, придружен от колежките си на снимачната площадка – британката Лашана Линч и французойката Леа Сейду.

По повод последните 15 години, в които се превъплъщава в ролята на Агент 007, Крейг заяви пред „Скай нюз“, че „определено няма лоши спомени, но ще му трябват още 15 години, за да се отърси от всичко това“.

Share With: