„Смъртта може да почака“ – впечатления за новия филм за Джеймс Бонд

„Смъртта може да почака“ – впечатления за новия филм за Джеймс Бонд

Ако и вие сте били сред стотиците хора, които са успели да си купят билет за новия филм за Джеймс Бонд в събота вечер, значи вече знаете как продължава вълнуващата история на Джеймс Бонд в най-новия филм „Смъртта може да почака“.Но ако още се колебаете дали да го гледате или не сте успели да си купите билет, то тази статия е за вас.

Защо толкова се фокусирам върху количеството билети за филма ли?

Защото в събота вечер най-трудното нещо в София беше да си вземеш билет именно за този филм (разбира се, ако не желаеш да го гледаш от 10ч. сутринта, а в по-подходящ час на денонощието за кино). Това, че залите работят на 50% капацитет определено не помогна на наплива от желаещи да разберат как продължава историята на Бонд, особено след слуховете, че има нов агент 007 и то именно чернокожа жена.

Петият и последен филм за Джеймс Бонд с участието на Даниел Крейг – „Смъртта може да почака“, получи възторжени мнения от кинокритиците, предаде Би Би Си. Отзивите след премиерата в Лондон похвалиха петата и последна поява на актъора в 15-годишния му мандат като британски таен агент, започвайки с Casino Royale през 2006 г.

Световната премиера на лентата бе на 28.09. в Роял Албърт Хол след неколкократни отлагания заради пандемията от Covid-19.На премиерата се стекоха знаменитости и кралски особи – принц Чарлз и съпругата му Камила, както и принц Уилям, придружен от половинката си Кейт. По червения килим мина, разбира се, и Даниел Крейг, придружен от колежките си на снимачната площадка – британката Лашана Линч и французойката Леа Сейду.

По повод последните 15 години, в които се превъплъщава в ролята на Агент 007, Крейг заяви пред „Скай нюз“, че „определено няма лоши спомени, но ще му трябват още 15 години, за да се отърси от всичко това“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *