HomeИНТЕРЕСНО10 идеи за офис тоалет от “Емили в Париж”, “Дяволът носи Прада” и “Сексът и градът”

10 идеи за офис тоалет от “Емили в Париж”, “Дяволът носи Прада” и “Сексът и градът”

10 идеи за офис тоалет

10 идеи за офис тоалет от “Емили в Париж”, “Дяволът носи Прада” и “Сексът и градът”

Актуалният сериал “Емили в Париж” (Emily in Paris) изпрати феновете на Нетфликс в търсене на подобни филми и сериали, с които да запълнят времето до излизането на вече потвърдения му втори сезон. За наша радост, винаги може да се завърнем към шестте сезона на “Сексът и градът” (Sex and the City) – първият модно-ориентиран сериал на Дарън Стар (Darren Star).

Имайки предвид, че “Емили в Париж” получи не малко сравнения с “Дяволът носи Прада” (The Devil Wears Prada), феновете също се върнаха към класиката от 2006-та с Мерил Стрийп (Meryl Streep), Ан Хатауей (Anne Hathaway) и Емили Блънт (Emily Blunt) и техните емблематични роли. С подобен сюжет, нестандартни тоалети и остроумни герои с добре облечени приятели “Емили в Париж”, “Сексът и градът” и “Дяволът носи Прада” имат много други общи неща освен големият фокус върху модата.

10 идеи за офис тоалет

Разказвайки за процъфтяващите кариери на силни женски персонажи, те също имат за цел да послужат като вдъхновение за тези, които се намират в подобни индустрии. Образите на Емили Купър (Emily Cooper), Кари Брадшоу (Carrie Bradshaw) и Анди Сач (Andy Sachs) дават възможност на зрителите да се поучат от техните грешки и им осигуряват безброй идеи за кариерите им, които могат да имплементират в своя живот. Емили се фокусира върху уверено поведение, Анди затвърждава колко важно е да пазиш ценностите си непокътнати, а Кари показва ползите от това да правиш нещо, на което си наистина отдаден.

10 идеи за офис тоалет 10 идеи за офис тоалет

Все пак, имайки предвид казаното до тук, не можем да отречем напредничавата мода, която играе основна роля в “Емили в Париж”, “Сексът и градът” и “Дяволът носи Прада”. Тоалетите, избрани от главните героини, също служат за вдъхновение и заслужават да бъдат запомнени. От умението на Кари да слага много слоеве и вниманието ѝ към аксесоарите, през ориентираните към детайли, цветово координирани тоалети на Емили, та чак до колекцията на Анди, след преобразяването ѝ, стилът им е нещо, което препоръчваме да копирате.

10 идеи за офис тоалет 10 идеи за офис тоалет

Като съобразим факта, че не всеки един от тоалетите на тези дами е подходящ за офиса – както знаем, Кари обича вталените рокли, а Емили предпочита мини полите. Воуг (Vogue) изпълни тежката задача  и избра за вас 10 идеи за офис тоалет от “Емили в Париж”, “Сексът и градът” и “Дяволът носи Прада”, които със сигурност ще ви помогнат да направите добро впечатление на работното място.

Източник: www.vogue.com.au
Share With: