HomeМОДАКак да се носи стилно шал тази есен?

Как да се носи стилно шал тази есен?

Как да се носи стилно шал тази есен?

Шалът е един от главните аксесоари на есенно-зимния период. И независимо от своята практичност, той може да предизвика не малко вълнение при стилизацията: неправилно подбрания аксесоар може да добави към образа визуален шум. Vogue.ua предлага как да се носи стилно шала в този сезон (най-стилните образи от Седмицата на модата).

Главната задача на сезона – обемните шалове, изработени от вълна, кашмир или даже найлон. Тъй като такива аксесоари добавят обем към образа, главният стилистен трик е в това, да не се „претовари“ тоалета. Шалът с принт или изпълнен в ярки отенъци най-добре е да се съчетава с дрехи в неутрални цветове. Най-актуалните варианти – неутрално бежево, кафяво, млечно и бяло.

Най-надеждният стилен вариант е просто да се прехвърли единия край на шала назад. Това ще изглежда стилно и актуално. Ако времето е топло,  може просто шалът да се провеси на врата, без да го завързваме на възли – такава лаконична стилизация е особено подходяща за кожени панталони и сако. Още един начин – плътно да се увие шала около врата. Тогава е добре да се съчетае с дълго палто и макси-рокли. Вдъхновете се от предложените на streetstyle.

Източник: https://omode.info/
Share With: