HomeИНТЕРЕСНОТенденциите в накитите за 2021/2022

Тенденциите в накитите за 2021/2022

Тенденциите в накитите

Тенденциите в накитите за 2021/2022

Трансформацията в отрасъла на украшенията, ставаща в последните години, благодарение на внедряването на нови материали и появата на нови брандове, означава, че скъпоценностите вече не се асоциират с важни или екстраординарни събития.Сега, те са аксесоари, подчертаващи индивидуалността и са част от всекидневното облекло. Тази нова свобода позволява да се говори за главните фаворити – масивните колиета. Според последната седмица на модата и този streetstyle, те са станали любимци на много модници.

Колието определя трендовете на сезона есен – зима 2021/2022. Сред предложените бижута и високото ювелирно изкуство, тази есен има много колиета, нанизи и висулки с различна форма. Най-известните може да се намерят в колекциите на Chanel, Dior, Saint Laurent  и Chloe.

Колиета от синджири се превърнаха в основното ръководство за бижутери и те сега се наслаждават на новия си златен момент. Скандинавските модни последователи отдавна са дали одобрението си на тази тенденция, а сега цялата модна индустрия я пое.

Share With: