HomeИНТЕРЕСНО7 особени знаци за пръстените

7 особени знаци за пръстените

7 особени знаци за пръстените

От древни времена пръстенът се е смятал не просто за украшение, а за мощен талисман. Пръстените винаги имат смисъл, символизират нещо. Например традицията да се подарява годежен пръстен е стигнала до нашето време. Специално внимание се отделя на сватбените халки като символ на любов и вярност.

Пръстенът също е символ на властта. Често за влиятелните държавници от миналите векове, пръстенът е бил едновременно и  печат. Така ставало ясно от кого идва писмото, отпечатъкът на орнаментите върху пръстена доказвал, че това не е фалшификация. Пръстени се сваляли от ръцете и се подарявали в знак на специална благодарност или обич. В магическите ритуали пръстените също се използват доста често. С тяхна помощ обикновено гадаят за сгодени. Много знаци и суеверия са свързани с пръстените. Ето най-популярните от тях.

  1. Ако загубите златен пръстен

Смята се, че ако сте загубили златен пръстен, дарен от някого, това предвещава кавга с този човек. Загубата на пръстена символизира разкъсването на духовната връзка между хората. Ако брачната халка е изгубена, това предвещава раздор в семейния живот. Ако сте купили пръстена сами, това е предупреждение за някои трудности в живота.

  1. Загубен пръстен и след това намерен

Намирането на изгубен пръстен е добър знак. Той казва, че Съдбата ви е спасила от някаква опасност.

  1. Ако загубите брачната си халка веднага след сватбата

Има знак, че изгубен годежен пръстен през първите месеци след сватбата информира за изневярата на партньора.

  1. Ако намерите пръстен

Ако намерите чужд пръстен, това е добър знак. Такава находка ви обещава голямо щастие, просперитет и любов. Но не можеш да вземеш бижу от земята. Ако вземете пръстена на някой друг, тогава заедно с него ще отнемете цялата отрицателна енергия на предишния собственик на пръстена.

  1. Ако пръстенът има пукнатина

Също така се случва пръстенът да се напука. Ако това се случи, обърнете внимание на здравословното си състояние. Бижутата поглъщат енергията на своите собственици. Ако има пукнатина на пръстена, това означава, че нещо не е наред, имате здравословни проблеми.

  1. Ако пръстенът падне на пода

Ако пръстенът се изплъзне и падне, това предвещава болест. За да не се разболеете, можете да направите следното. Повдигнете пръстена не с голи ръце, а със салфетка и след това го поставете във фризера за един ден.

  1. Ако пръстенът се счупи

Пръстените рядко се чупят, защото обикновено са изработени от здрав метал. Но ако се случи такава неприятност, тогава това говори за едно: някой се опитва да наруши енергийната ви защита. Може би някой ви ревнува, ядосан е за нещо или дори се опитва да ви урочаса.

Във всеки случай, не забравяйте, че пръстените предупреждават само за възможни неприятности, но ако се обърнете към Бога с искрена молитва, отидете на църква, запалите свещ за вашето здраве, тогава можете да избегнете неприятности.

Share With: