HomeИНТЕРЕСНО10 начина да повишим енергията на дома си

10 начина да повишим енергията на дома си

10 начина да повишим енергията на дома си

10 начина да повишим енергията на дома си

 

Нашето благополучие до голяма степен зависи от енергията у дома. Опитайте се да повишите нивото на вибрация на околното пространство, правейки го наистина хармонично. Помислете за няколко прости начина да подобрите енергията на вашия дом:

10 начина да повишим енергията на дома си
 

  1. Ароматът на градински чай насърчава психическото и физическото благополучие. Ароматът му перфектно отпуска и в същото време абсорбира негативната енергия.
  2. Много е важно да не претрупвате дома си с ненужни неща. Натрупаните и отдаван не ползвани, не поглеждани вещи могат да бъдат много трудни за изхвърляне поради сантиментални причини. Но да се отървете от тях е възможност за търсене на всички тези нови домашни неща, които биха освежили дома ви.
  3. Лампите с хималайска сол са не само естетически приятни, но и ефективно почистват стаята от неприятни миризми. Те също така излъчват отрицателни йони, като по този начин заменят положителните йони и поддържат баланс.
  4. Пейте, докато работите. Не е нужно да сте оперен певец, за да пеете в собствения си дом. Просто си тананикайте нещо, което ви развеселява, когато вършите домакинските си задължения.
  5. Медитацията в собствения ви дом е добра за отпускане и прочистване на физическото пространство.
  6. Различните етерични масла имат различни свойства. Изберете тези, които работят най-добре за вашия дом.
  7. Отглеждането на растения в дома ви не само повдига настроението ви, но и помага да поддържате въздуха чист.
  8. Ароматните свещи влияят благоприятно на обонянието и психическото ви благополучие. Можете да изберете някоя от многото налични опции.
  9. Цветята също засилват вибрациите чрез цвят и аромат. Това несъмнено е най-доброто допълнение към всеки интериор.
  10. Пуснете светлината вътре. Не правете стаите да изглеждат скучни, като спускате щорите си. Естествената светлина е най-добрият начин да повдигнете настроението и да вибрират дома си.
Share With: