10 начина да повишим енергията на дома си

10 начина да повишим енергията на дома си

 

Нашето благополучие до голяма степен зависи от енергията у дома. Опитайте се да повишите нивото на вибрация на околното пространство, правейки го наистина хармонично. Помислете за няколко прости начина да подобрите енергията на вашия дом:

10 начина да повишим енергията на дома си
 

  1. Ароматът на градински чай насърчава психическото и физическото благополучие. Ароматът му перфектно отпуска и в същото време абсорбира негативната енергия.
  2. Много е важно да не претрупвате дома си с ненужни неща. Натрупаните и отдаван не ползвани, не поглеждани вещи могат да бъдат много трудни за изхвърляне поради сантиментални причини. Но да се отървете от тях е възможност за търсене на всички тези нови домашни неща, които биха освежили дома ви.
  3. Лампите с хималайска сол са не само естетически приятни, но и ефективно почистват стаята от неприятни миризми. Те също така излъчват отрицателни йони, като по този начин заменят положителните йони и поддържат баланс.
  4. Пейте, докато работите. Не е нужно да сте оперен певец, за да пеете в собствения си дом. Просто си тананикайте нещо, което ви развеселява, когато вършите домакинските си задължения.
  5. Медитацията в собствения ви дом е добра за отпускане и прочистване на физическото пространство.
  6. Различните етерични масла имат различни свойства. Изберете тези, които работят най-добре за вашия дом.
  7. Отглеждането на растения в дома ви не само повдига настроението ви, но и помага да поддържате въздуха чист.
  8. Ароматните свещи влияят благоприятно на обонянието и психическото ви благополучие. Можете да изберете някоя от многото налични опции.
  9. Цветята също засилват вибрациите чрез цвят и аромат. Това несъмнено е най-доброто допълнение към всеки интериор.
  10. Пуснете светлината вътре. Не правете стаите да изглеждат скучни, като спускате щорите си. Естествената светлина е най-добрият начин да повдигнете настроението и да вибрират дома си.

Вашият коментар