HomeИНТЕРЕСНОНяколко причини защо е страхотно жената да живее сама

Няколко причини защо е страхотно жената да живее сама

защо е страхотно жената да живее сама

Няколко причини защо е страхотно жената да живее сама

Мнозина смятат, че жените са длъжни да се омъжат преди 30-35-годишна възраст. В противен случай те ще прекарат остатъка от живота си сами, скучаейки. Но героинята на тази статия доказва със своите рисунки, че да живееш сама  не е толкова лошо. В крайна сметка тя има вярно куче, а съпругът й е такава ненужна формалност.

Момичето се казва Яояо Ма Ван Ас (Yaoyao Ma Van As) и живее в Лос Анджелис. Момичето има огромен талант, тъй като в портфолиото й има произведения за компании като Дисни и там тя работи в създаването на редица образи. Но сега става дума за нейната работа за себе си, така да се каже, за душата. Намирането им не е трудно, просто я потърсете в Instagram (yaoyaomva). Тя има 833 хиляди последователи.

Първи плюс. Готвиш това, което ти харесва.

Съгласете се, че омъжените жени често готвят не това, което искат, а това, което иска техният мъж. И представете си какви тестове за сила на волята преминава една жена, когато ходи на диета, докато приготвя голямо и сочно парче месо за съпруга си. Ужас, а не мъчение.

защо е страхотно жената да живее сама

 

Втори плюс. Грижи се за себе си където искаш

Само мъжете не вземат предвид, че е удобно да се скубят веждите на едно място и да боядисват ноктите си, например, на друго

защо е страхотно жената да живее сама

Трети плюс. Можете да използвате ваната колкото искате

Както знаете, жените обичат да се отпускат в банята, но за съжаление мъжете не разбират това. Те препират жените да бързат по всякакъв възможен начин, когато се отпуснат в топла вода. Самотните жени могат спокойно да се къпят поне 10 часа, никой няма да ги изгони от там.

защо е страхотно жената да живее сама

Четвърти плюс. Никой няма да мрънка

Има такова състояние, когато жените нямат никакво желание да чистят, ама изобщо в момента. Но омъжените жени, особено ако са домакини, просто са длъжни да се занимават с почистването, когато е необходимо, за да не обидят мъжете си.

защо е страхотно жената да живее сама

Пети плюс. Гласете се, колкото искате и никой да не ви препира

За повечето жени има такъв проблем като „нямам какво да облека“, което се изразява в дълги минути, тъй като трябва да премерят, преценят много неща. Мъжете от своя страна мразят да чакат дамите да се приготвят и затова мърморят и пухтят. Неомъжените не познават подобни проблеми, могат да се чудят и да пробват всички дрехи в гардероба си. Всички – никой няма да ги препира.защо е страхотно жената да живее сама

 

Източник: Новости – МирТесен – медиаплатформа МирТесен (mirtesen.ru)

Share With: