HomeИНТЕРЕСНО5 амулета за красота и младост

5 амулета за красота и младост

красота и младост

5 амулета за красота и младост

Жените винаги са се опитвали да запазят младостта и красотата си. Козметиката не е изобретена вчера, тя е съществувала преди много хилядолетия. Нашите прабаби умело използвали даровете на природата, за да се грижат за своята красота и младост. Рецептите за отвари и билкови настойки внимателно се предавали от поколение на поколение, но освен това жените знаели и как да се обърнат към магическия потенциал на майката природа.


Някои минерали, например, имат толкова силна енергия, че са в състояние да влияят на тялото ни. Сред камъните има такива, които пазят красотата и здравето. Амулети с такива камъни придават на жените привлекателност и чар, привличат погледите на мъжете.
Ако създадете амулет за красота и младост със собствените си ръце, тогава можете да го заредите със силна положителна енергия, тъй като вие сами ще вложите чувствата и желанията си в него. Но закупени амулети с подходящи камъни също притежават вълшебна сила.

красота и младостТюркоаз

Не напразно тюркоазът се нарича камък на щастието. Енергията на минерала е толкова силна, че укрепва имунната система и предпазва дори от неблагоприятни фактори на околната среда. Тюркоазът помага за запазване на младостта, когато е поставен в злато или сребро. Идеален талисман за тези, които се грижат за здравето си.

 

Изумруд за красота и младост

Красивият скъпоценен камък не само ще допълни визията ви, но и ще предпази от главоболие и безсъние. Амулетите с изумруд са гаранция за дълголетие.

красота и младостАхат

В света на стрес и луди ритми, ахатът е незаменим. Именно той повишава жизнеността на тялото, помага му да се справи с шокове, поддържа кожата млада. По-добре е да изберете обков за този камък от мед, така че да ви даде още повече от своята енергия.

 

Гранат

Много здрав камък, но подходящ само за възрастни жени. По-добре е да не го носите до 30-годишна възраст. Обновява тялото на клетъчно ниво, а също така улеснява раждането. Обковът трябва да бъде направена от сребро или злато, в противен случай гранатът няма да може да прояви пълната си сила.

 

Карнеол за красота и младост

Този камък не само ще се погрижи за вашата красота, но и ще помогне в любовните дела. Екстрасенсите използват карнеол в ритуали, насочени към връзката между мъж и жена. Благодарение на амулета от карнеол кожата ви ще бъде сияйна и здрава на всяка възраст. С право може да се нарече камък на красотата и неувяхващата младост. Освен това карнеолът може да се носи и за да ви предпази други да четат мислите ви. В Египет са го носили, за да се предпазят от злоба, завист, ревност, гняв и омраза.

Веднага след като имате амулет с камък, не забравяйте да изпълните един прост, но важен ритуал. Разтворете 3 супени лъжици готварска сол в чаша вода, сложете в нея камъка с думите: „Ти си кристално чист, аз съм млада и красива. Така ще бъде днес, утре и завинаги. Амин“.
След 10 минути отстранете камъка, изплакнете под течаща вода. Изчистихте го от чужда енергия, и тогава камъкът ще е ваш приятел и съюзник.

Share With: