HomeСРЕЩИБългарска роза, обвита в злато – подарък с любов

Българска роза, обвита в злато – подарък с любов

The Magic Bulgarian Rose

Българска роза, обвита в злато – подарък с любов

MADAMSKO пита , Светла и Цветомир отговарят

Всички чакаме с нетърпение Коледните празници. Обичаме снежната бяла приказка, мирисът на канела, семейният уют и великолепните подаръци. МАДАМСКО Ви поднася  чудесната история за българския бранд Bulgarian Rose Magic. Неговата мисия е свързана с увековечаване на растенията и билките по нашите земи, с помощта на специална технология, която ги окъпва в мед, сребро и злато. Получените вълшебни продукти се използват за направата на специални подаръци – бижута и други авторски произведения.

Те са Цветомир и Светла, и магията на българската роза е плод на тяхната голяма любов. Като всяка истинска история и тяхната има своето красиво начало с вплетени нишките на две търсещи души. Цветомир Цонев е единственият консултант по подаръци в България , неговата история е следната:

„ Реших да поканя на среща едно момиче и избрах  за този повод най-красивата роза. Когато идваше към срещата видя, че съм с тази роза, нещо се притесни и избяга. Взех си розата, не я изхвърлих. Прибрах се вкъщи, държах я във ваза и видях как тя започва да остарява, как започва да увяхва и нейната красота изчезва. Тогава се сетих, че мога да открия начин „Как да запазя тази красота?". Търсих много варианти. Не можах да намеря. След време мечтата ми се загуби. След около 15 години видях за първи път позлатена роза, която е истинска отвътре и си казах: „Уауу това беше моя мечта, това беше моя идея!". Замечтах отново. Срещнах и любовта на живота си, която ме подкрепи в тази идея. Намерихме технологията, закупихме я и решихме да се разширим, за да достигнем до повече хора. На бял свят се появи и нашият първороден син - Дромихет. За да споделим своята мечта с повече хора по света, вложихме много усилия и положителни емоции в създаването на розариум в село Неофит Рилски. То се намира в близост до най-големия в света исторически парк. Там с много любов и отношение към всеки детайл ще показваме величието и красотата на българската роза. По план се очаква проекта да стартира през май 2022 година.”

Какви продукти предлагаш в своя сайт?

Вдъхновени от природата! Изработваме бижута, авторски произведения на изкуството, доставени ни от този извор на красота и съвършенство, вградени в злато, сребро и мед, това е магията на българската роза. Изработката на всеки уникат ни отнема над 72 часа прецизност и близо 50 технологични стъпки, за да го превърнем във вашия личен накит!

Какво прави твоя бранд различен и как успява да донесе радост на хората?

Истински отвътре, благородни отвън! Билките и растенията, които растат по българските земи са красиви, ароматни, дъхави и с доказани лечебни свойства, още от времето на траките до наши дни. Ние ги правим вечно живи, като ги „окъпваме“ в мед, сребро и злато и им помагаме да достигнат до повече хора.

Bulgarian Rose Magic е един от избраните български брандове, които се включват в нашата коледна инициатива, споделя и ни напомня, че Коледа е миг от годината, в който  се стараем да сме по-добри, по-човечни, по-истински, да си помагаме и да се обичаме!

Share With: