HomeИНТЕРЕСНОВъзрастта на душата ви

Възрастта на душата ви

душата

Възрастта на душата ви

Езотеричната концепция предполага, че умираме и се раждаме няколко пъти. Напускането на живота за душата е просто преход към ново ниво.
Нищо чудно, че половината свят отбелязва това събитие като празник.


Душата тръгва да се прероди отново: може на същото ниво и да се опита отново да премине през изпитанията си; но може и на ново ниво, многократно по-трудно. Душата ще се преражда, докато не усвои всичките си уроци до 100%. С всяко въплъщение душата натрупва опит, узрява и се доближава до висшето духовно развитие. Съответно има такова нещо като възрастта на Душата.

Предлагаме да определите възрастта на душата си по датата на раждане.

Процедурата е проста. Събираме всички цифри от датата си на раждане и съответно търсим полученото число, какво означава по-долу.
Например 27.05.2021 г. = 2 + 7 + 0 + 5 + 2 + 0 + 2 + 1 = 19.

душата1-19 – Това е млада душа.

Човек се интересува от дом, семейство, живот, работа. От младите души се очаква по-малко, обикновено им се прощават грешките в живота, така че всичко се оказва за тях по-лесно и игриво.

20 – 29 – Душа на средна възраст.

Това са опитни души, които вече многократно са се въплъщавали на Земята, знаят всичко за всичко, но повърхностно. Следователно, те все още са в процес на учене. Те са любопитни изследователи.

 

душата30 – 39 – Това е стара душа, която е преминала през множество прераждания в различни епохи.

Опитът, натрупан в минали прераждания, е просто колосален. Някои неща се проявяват у човека, така сякаш цял живот ги е правил. Често това се изявява в уникален талант, който човек успешно прилага в настоящия живот.

 

 

душата40 – 49 са древни, много мъдри души.

При това, те са мъдри още ранното си детство. На тях вече не им е интересно да научават нещо, за тях е важно да споделят знанията си с други хора. Това са учители, ментори, които са родени да работят за масите, да отговарят не само за себе си, но и за другите хора. Рядко намират себе си в обикновена среда, повече ги влече езотериката, философията, религията, изкуството. На старата душа се дават големи възможности, но това води до големи отговорности.

 

 

Източник: https://mistika.temaretik.com/

 

Share With: