HomeСРЕЩИДа си купиш късче йога

Да си купиш късче йога

Да си купиш късче йога

MADAMSKO пита, Кристина отговаря

"Йога е изкуството на осъзнаването, което се рисува върху платното на тялото, ума и душата."  Амит Рей 

Свещници за техниката за медитация Тратака, столчета за медитация или ръчно изработени възглавнички за релаксация с био ленено семе – знаете ли, че тези детайли от ритуала йога се произвеждат в България?  МАДАМСКО  разказва приказната история на Omm cat. Това е български бранд, който се грижи за физическото и ментално благополучие, като предлага висококачествени йога продукти и практики.

Инициативата стартира по време на първите дни от пандемията с ежедневни безплатни йога практики и се превръща в работещ онлайн магазин и ежеседмични йога практики.  Двигател на проекта е Кристина, която се занимава от много години с йога. Тя казва ,че за нея йогата е философия и начин на живот. Екипът на Omm cat се състои от четири прекрасни жени , които се грижат за наличността на продуктите и страхотното отношение към клиентите и Влади, който поддържа сайта на бранда.

Какви продукти предлагаш в своя сайт?

Omm cat е сайт за йога- йога продукти и практики, ориентиран към хора, които искат да се погрижат за себе си – физически и ментално. Ние сме почти единствените, които правят ръчно изработени свещници за техниката за медитация Тратака и столчета за медитация не само в България, а в цяла Европа. Възглавничките ни за релаксация също са ръчно изработени и са с био ленено семе, розови листенца и лавандула. Естествените камъни Гуа ша и ролери идват директно от фабриките в Китай, без оскъпяване. Клиновете и облеклата се произвеждат във фабриките на Lulu Lemon. Постелките са ни от фабрика в Германия, която няма представителство в България.  Идеята ни е, да предлагаме на достъпни цени висококачествени продукти за всички хора, които обичат себе си, грижат се за себе си и йогата. Всеки от продуктите минава през нас, преди да го продаваме. Всичко, което продаваме – ползваме.

Какво те накара да започнеш да развиваш свой собствен бизнес?

Идеята, че можем да променяме нещата тук и сега. И да го правим както трябва. И, че всичко, може да се получи!

Какво прави твоя бранд различен и как успява да донесе радост на хората?

Това, че реално няма друг проект в сферата на йога, който да гарантира качество и смисъл на продуктите, които предлага. Ние правим йога и затова продаваме йога продукти. Знаем кой клин е удобен. Знаем кой Гуа ша камък е за вас. Знаем как да се ползва ролера и можем да ви дадем съвети как да ги ползвате. Не сме онлайн магазин. Ние сме йога магазин. Това, което носи радост на хората, е че няма друго онлайн пространство с всички качествени продукти на едно място. При нас има всичко и е качествено. Знаеш, че няма как да сбъркаш.

За създателите на Omm cat – един от избраните брандове, които участват в коледния каталог на МАДАМСКО, Коледа е любим празник. С изключителните им продукти за йога практики може да зарадваме хората, които обичаме за тяхното любимо време.

 
Share With: