HomeИНТЕРЕСНОЦветна Коледа у дома с многоцветни светлинни смарт ленти Tapo

Цветна Коледа у дома с многоцветни светлинни смарт ленти Tapo

TP-LINK

Цветна Коледа у дома с многоцветни светлинни смарт ленти Tapo

Ако искате да направите интересен подарък за празнична атмосфера или да украсите дома си, правейки го по-„интелигентен“, TP-Link има предложения, които ще улеснят избора ви.TP-Link, глобалният лидер в осигуряването на мрежово оборудване за крайни потребители и за бизнеса представя серия високоефективни продукти на специални цени за зимните празници.

Точно навреме за празниците, TP-Link обявява лансирането на многоцветните светлинни ленти Tapo L920-5 и Tapo L900-5, както и мини смарт Wi-Fi контакт с функция за мониторинг на електроенергията Tapo P110, за забавления и максимална ефективност през този сезон.

„Атмосферата на зимните празници се определя от цветните светлини, които са навсякъде около нас, а това, заедно със страстта ни към технологиите, ни вдъхнови да създадем Tapo L920-5 и Tapo L900-5 – две многоцветни LED Wi-Fi ленти с интелигентни функции, идеални за тези, които искат да внесат коледния дух в дома си.

Светлинните ленти са лесни за монтиране и управление и могат да се превърнат в уникален подарък за роднини и приятели, както и за всеки, който иска да се наслаждава на цветни празници.

По празниците сме у дома и отделяме повече време за гледане на коледни филми или слушане на коледни песни. За да могат потребителите винаги да управляват свързаното оборудване, ние лансирахме и интелигентния Smart контакт Tapo P110, с функция за наблюдение на потреблението на енергия. Всички тези уреди представляват качествено оборудване за дома, на което потребителите могат да се наслаждават на изключително конкурентни цени. Продуктите осигуряват високоефективна функционалност с елегантен дизайн, подходящ за всеки дом“ – каза Анна Чакърова, ръководител продажби в TP-Link България.

Tapo L920-5 и Tapo L900-5, многоцветни смарт Wi-Fi LED ленти за приказна атмосфера

Ако искате да направите специален подарък или да украсите коледната елха по оригинален начин тази година, многоцветните Wi-Fi LED ленти от гамата Tapo създават подходяща атмосфер. Те могат да се използват в множество сценарии, включително да се монтират от задната страна на телевизора за повече дълбочина, за подобряване на средата за гейминг или в кът за гримиране, а дори за разнообразяване на празничните партита или за почивка преди лягане, докато четете книга.

Tapo L920-5 и Tapo L900-5 осигуряват над 16 милиона ярки цветове и се открояват благодарение на висококачествени LED светлини, които са 20% по-ярки и издържат 50% по-дълго от други устройства от този тип.  Светлинните ленти имат живот от около 50 000 часа и се свързват директно към Wi-Fi мрежата без необходимост от централно управление или друго допълнително оборудване. Те осигуряват възможност за запазване на подходящи настройки за всяка дейност, създават предварително конфигурирани програми за активиране на яркостта и цвета според предпочитанията на потребителя и се контролират лесно с помощта на Google Асистент или Amazon Alexa.

За празниците светлинните ленти могат да се закупят от магазините на търговските партньори на препоръчителна цена от 72,90 лева с ДДС за Tapo L920-5 и 52,90 лева с ДДС  за Tapo L900-5.

Максимална ефективност с интелигентно наблюдение на потреблението на енергията, Tapo P110

TP-Link обявява и лансирането на български пазар на Tapo P110 – мини смарт Wi-Fi контакт с функция за наблюдаване на потреблението на енергията за една интелигентна домашна свързана и ефективна екосистема.

Tapo P110 наблюдава потреблението на енергия в реално време чрез приложението TP-Link Tapo, така че потребителите да могат да управляват свързаното оборудване според желанията си, пестейки пари и енергия. Tapo P110 може да се управлява отдалечено, също през приложението, и така осигурява възможност за настройване на предварително зададен график за автоматично управление на устройствата.

Tapo P110 е особено полезен и когато не сте у дома, благодарение на режима Away, който позволява автоматично стартиране и спиране на оборудването, за да се симулира присъствие в дома.

В допълнение компактният и елегантен дизайн, изключително интуитивното монтиране и употреба, наред с възможността за гласово управление, правят Tapo P110 идеален подарък за всеки.

Интелигентният контакт Tapo P110 с наблюдение на потреблението на енергия може да се закупи онлайн и в магазините на препоръчителна цена от 32,90 лева с с ДДС.

Интелигентен дом за Коледа

Интелигентната домашна екосистема осигурява множество предимства, особено в празничните дни, в които е необходимо да гарантираме безопасността на дома си докато не сме вкъщи. За да се избегнат притесненията при пътувания и посещения, потребителите могат винаги да разчитат на камера за видеонаблюдение, която да им показва в реално време какво се случва в дома им. Wi-Fi камерата Tapo C210 улавя всяко изображение във формат ултра HD и осигурява чудесна видимост до девет метра, включително през нощта.

Тя засича всяко движение и уведомява собственика незабавно чрез известия в реално време, а ако установи нежелани посетители, активира звукови и светлинни сигнали, за да ги стресне и изгони. Функцията за двупосочно аудио позволява комуникация с членовете  на семейството, за да бъдете заедно за празниците въпреки разстоянията.

Външната камера за видеонаблюдение Tapo C320WS безупречно записва всяко изображение с разделителна способност от 2560×1440. Камерата може да се свърже през Ethernet мрежа или чрез Wi-Fi за бързо инсталиране, като заснема цветни изображения дори през нощта с усъвършенстваните функции Full-Color Night Vision и Starlight Night Vision. Тези характеристики и множество други правят Tapo C320WS чудесен подарък за тези, които искат да са сигурни, че домът им е в безопасност, където и да се намират.

Подходящ подарък за любителите на високите технологии, а също и за почитателите на съвременните уреди, които улесняват живота, са многоцветната Wi-Fi смарт лампа Tapo L530E, както и Wi-Fi мини смарт контактът Tapo P100.

Независимо дали търсят празнична атмосфера, предварително настроени програми за любимите си дейности или дистанционно управление, потребителите могат да изберат многоцветната смарт лампа за уникално изживяване у дома. А за по-добра организация и управление на свързаното оборудване контактът Tapo P100, който предлага гласов контрол, дистанционно управление, а също и възможност за настройване на режим Away, е много подходящ подарък.

Share With: