HomeИНТЕРЕСНОИдеи за тематично Новогодишно парти за 2022 година

Идеи за тематично Новогодишно парти за 2022 година

парти

Идеи за тематично Новогодишно парти за 2022 година

След броени дни ще посрещнем новата 2022-ра година и вече всеки прави планове как и къде да празнува. Ако до сега не сте организирали тематично парти, сега е моментът. Известни личности като сестрите Кардашиян винаги залагат на тематичните партита. Това е добър начин да разнообразите скучните новогодишни събирания, да си купите нови дрехи и да се пренесете в друг свят. Тази година много от нас ще празнуват от своя дом, затова сме приготвили списък от идеи, които са напълно осъществими в домашни условия.

Шампанско парти

Парти в стил Шампанско е начинът да отпразнувате новата година по по-луксозен начин. Декорирайте къщата си със златна украса, балони и разбира се – шампанско.
Може да си сложите и завеси със златни ресни и да аранжирате пространството като кът за снимки. Ако обичате да готвите, може да изпечете кексчета или бисквитки, които да декорирате със златисти мотиви

Коктейли в тон с облеклото

Ако използвате TikTok със сигурност сте попадали на онези клипчета, в които момичетата носят цветни коктейли и са облечени в същите цветове. Може да изберете няколко цветни коктейла и да се облечете спрямо тази цветова гама, както са направили момичетата тук.

Вечеря околосветско пътешествие

На нова година винаги се събираме с много хора, които не винаги имат еднакъв вкус за храна. Може да разнообразите менюто като всеки донесе нещо от някой край на света – Италия, Япония, Испания, Америка и разбира се, България. Така ще се насладите на разнообразна вечеря, а и всеки ще бъде доволен.

парти

Разнообразете скучното меню. като опитате нови ястия

Великият Гетсби

Една от най-известните теми на парти е тази на 20-те. Това е перфектният повод дамите да изкарат по-ексцентричните си и елегантни тоалети и да си сложат перлени огърлици. Декорацията разбира се е задължителна, за да се пренесете в онези години на луди и бляскави партита.

парти

Заложете на красивите аксесоари

парти

Идея за тоалет, който ще направи впечатление

 

 

 

Парти в брокатена тема

Ако сте обръщали внимание на витрините на магазини за дрехи скоро, няма как да не сте забелязали блясъка и пайетите. Още от 2020 г. бляскавите празнични тоалети станаха популярни и предпочитани за такъв тип поводи. Тази година пайетите продължават да са на мода, тук ще откриете на какви материали да заложите през тази и следващата година.
Още един повод да си купите нова дреха и да наблегнете на бляскав грим. Може да декорирате с балони, които са брокатени или пълни с брокат и да си приготвите много, много блестящи конфети.

 

парти

Красивите балони винаги се превръщат в перфектния фон за снимка

парти

 

Маскараден бал

Преобразете се и се обгърнете в мистерия, като сложите маски за тази нова година. И не, не говорим за тези маски, които ни се налага да носим всеки ден. В маскарадните магазини, но и в големи вериги, които предлагат декорации за дома и всякакви аксесоари, може да откриете маски на достъпна цена.

парти

 

Всяка жена знае, че избирането на тоалет може да се превърне от удоволствие в кошмар. Заложете на тематично парти тази година, пренесете се в друга ера, сложете красив тоалет и посрещнете новата 2022-ра година с усмивка

Фотографии: Freepik

Share With: