Идеи за тематично Новогодишно парти за 2022 година

парти

След броени дни ще посрещнем новата 2022-ра година и вече всеки прави планове как и къде да празнува. Ако до сега не сте организирали тематично парти, сега е моментът. Известни личности като сестрите Кардашиян винаги залагат на тематичните партита. Това е добър начин да разнообразите скучните новогодишни събирания, да си купите нови дрехи и да се пренесете в друг свят. Тази година много от нас ще празнуват от своя дом, затова сме приготвили списък от идеи, които са напълно осъществими в домашни условия.

 

Шампанско парти

Парти в стил Шампанско е начинът да отпразнувате новата година по по-луксозен начин. Декорирайте къщата си със златна украса, балони и разбира се – шампанско.
Може да си сложите и завеси със златни ресни и да аранжирате пространството като кът за снимки. Ако обичате да готвите, може да изпечете кексчета или бисквитки, които да декорирате със златисти мотиви

парти
Хубаво шампанско и блестящ фон – рецепта за перфектната снимка.
 

Коктейли в тон с облеклото

Ако използвате TikTok със сигурност сте попадали на онези клипчета, в които момичетата носят цветни коктейли и са облечени в същите цветове. Може да изберете няколко цветни коктейла и да се облечете спрямо тази цветова гама, както са направили момичетата тук.

парти
Пригответе  коктейл Блъди Мери или Космополитан, ако искате да бъдете с червена рокля.
парти
Никога няма да сбъркате, ако облечете червен тоалет на Коледните празници
 

Вечеря околосветско пътешествие

На нова година винаги се събираме с много хора, които не винаги имат еднакъв вкус за храна. Може да разнообразите менюто като всеки донесе нещо от някой край на света – Италия, Япония, Испания, Америка и разбира се, България. Така ще се насладите на разнообразна вечеря, а и всеки ще бъде доволен.

парти
Разнообразете скучното меню. като опитате нови ястия

Великият Гетсби

Една от най-известните теми на парти е тази на 20-те. Това е перфектният повод дамите да изкарат по-ексцентричните си и елегантни тоалети и да си сложат перлени огърлици. Декорацията разбира се е задължителна, за да се пренесете в онези години на луди и бляскави партита.

парти
Заложете на красивите аксесоари
парти
Идея за тоалет, който ще направи впечатление

 

 

 

Парти в брокатена тема

Ако сте обръщали внимание на витрините на магазини за дрехи скоро, няма как да не сте забелязали блясъка и пайетите. Още от 2020 г. бляскавите празнични тоалети станаха популярни и предпочитани за такъв тип поводи. Тази година пайетите продължават да са на мода, тук ще откриете на какви материали да заложите през тази и следващата година.
Още един повод да си купите нова дреха и да наблегнете на бляскав грим. Може да декорирате с балони, които са брокатени или пълни с брокат и да си приготвите много, много блестящи конфети.

 

парти
Красивите балони винаги се превръщат в перфектния фон за снимка

парти

 

Маскараден бал

Преобразете се и се обгърнете в мистерия, като сложите маски за тази нова година. И не, не говорим за тези маски, които ни се налага да носим всеки ден. В маскарадните магазини, но и в големи вериги, които предлагат декорации за дома и всякакви аксесоари, може да откриете маски на достъпна цена.

парти

 

Всяка жена знае, че избирането на тоалет може да се превърне от удоволствие в кошмар. Заложете на тематично парти тази година, пренесете се в друга ера, сложете красив тоалет и посрещнете новата 2022-ра година с усмивка

Фотографии: Freepik