HomeИНТЕРЕСНОКоледен дух с предложения от Mercusys

Коледен дух с предложения от Mercusys

mercusys

Коледен дух с предложения от Mercusys

Mercusys, марка, специализирана в предоставянето на качествени мрежови устройства и аксесоари за отличен достъп до интернет предлага подаръци за всички, включително и технологични ентусиасти, на специални празнични цени!

Потребителите могат да се насладят на високопроизводителни устройства съвместими с най-новите стандарти за свързаност, идеални за подарък на всеки и на  атрактивни цени – за по-голяма ефективност на домашната мрежа и с елегантен дизайн за всеки декор.

„Оборудването на Mercusys е изключително подходящо за празнични коледни подаръци, защото гарантира здрава и стабилна връзка в домовете на потребителите. Монтажът на оборудването е лесно, в няколко стъпки, с бързо управление и гарантира, че потребителските ви данни са винаги защитени. На страхотна празнична цена клиентите могат да изберат между различни продукти със съвременен дизайн. Вярваме, че това със сигурност ще бъде оценено от тези, които искат да сърфират онлайн без притеснения“, каза Леон Чен, представител на Mercusys в България.

Технологията Wi-Fi 6 ни събира с близките ни във всяка ситуация

Във време, когато искаме да бъдем много по-близо до семейството и приятелите, връзката е решаващ фактор. Нейното качество е от съществено значение, ако искаме преживяване, което да ни накара да се чувстваме по-близо до хората, които обичаме. Технологията Wi-Fi 6 е идеалният съюзник, който ни помага да се наслаждаваме на най-добрите скорости, за всички свързани устройства и във всяка ситуация.

По този начин, независимо дали имаме дом, за който е достатъчно да инсталираме рутер, или пространство, чиято мрежова връзка изисква свързването на Mesh система, брандът Mercusys предлага решения за посрещане на зимните празници с най-добрата Wi-Fi връзка. Рутерът MR70X е отлично решение, което увеличава средната пропускателна способност на данни при повишено натоварване и осигурява множество едновременни свързвания. Устройството предлага обща скорост до 1,8 Gbps (1201 Mbps в обхвата 5GHz и 574 Mbps в обхвата 2,4GHz) и в същото време 4 пъти повече свързаност чрез OFDMA и MU-MIMO технологии, които позволяват предаване на данни едновременно към и от множество устройства. Това води до значително подобряване на ефективността на мрежата.

Независимо дали говорим за филми, онлайн игри или продукти за интелигентен дом, потребителите не е необходимо да се притесняват за Wi-Fi свързаността, дори при големи площи. Това е така, защото новата Mesh система на Mercusys – Halo H50G е специално проектирана да осигури покритие до 557 кв.м. чрез трите отделни модула AC1900. Всяко устройство от Wi-Fi Mesh системата H50G предлага много бързи двулентови връзки с комбинирани скорости до 1,9 Gbps. С 6 едновременни потока данни, Halo H50G може да осигури на устройствата повече честотна лента, така че потребителите да могат да се насладят на най-бързите скорости за стрийминг, игри или даунлоуд и да осигурят оптимални скорости за до 100 устройства едновременно.

За безпроблемна връзка с любимите ви хора през този празничен сезон, двулентовият гигабитов рутер Mercusys MR50G AC1900 с Beamforming, MU-MIMO, Smart Connect, родителски контрол и режим на Access Point предлага скорости до 1900 Mbps (1300 Mbps в 5 GHz обхват и 600 Mbps в обхвата 2,4 GHz). Full  Gigabit портовете прехвърлят кабелни данни с гигабитова скорост за максимална производителност, а технологията MU-MIMO позволява на рутера MR50G да комуникира с множество устройства едновременно. Не на последно място, функцията Smart Connect интелигентно избира най-добрата налична честотна лента за всяко устройство, така че всичко да работи оптимално добре.
 

Високоефективни подаръци на атрактивни цени, за топ свързаност

Високопроизводителна мрежа, която работи гладко и бързо, е мечта не само на технологичните ентусиасти. С атрактивния си дизайн и бърз и лесен монтаж, продуктите на Mercusys отговарят на критериите за прекрасен подарък, който ще зарадва близките.

Добър подарък е този, който също е и полезен! Ако притежавате голяма къща, Mesh системата Halo H30G е чудесен избор. Модулите покриват целия дом като ефективно усилват мощността на предаване на сигнала и подобряват значително разстоянието на предаване и силата на Wi-Fi сигнала на всяко свързано устройство. Всеки модул Halo предлага бърз двулентов Wi-Fi и обща скорост до 1,3 Gbps. Wi-Fi сигналът от Halo H30Gs ви помага да стриймвате за игри без забавяне, непрекъснато гледане на филми с HD качество,  да сваляте файлове на всяко едно от свързаните устройства.

Идея за практичен подарък е рутерът Mercusys MR30G, Gigabit AC1200 Wi-Fi, който предлага връзки без забавяне при скорости до 1,2 Gbps (867 Mbps в диапазона 5 GHz и 300 Mbps в обхвата 2,4 GHz) с мрежово администриране, сигурност, родителски контрол, QoS и мрежа за гости.  

Ако връзката се губи,  и се нуждаете от допълнителна „помощ“, може да помислите за powerline коплект MP510. Така разширявате 300 Mbps Wi-Fi сигнала използвайки съществуващи кабелни връзки и ползвате високоскоростен трансфер, гигабитов порт за компютри, IPTV и игрови конзоли –  всички достъпни незабавно, само чрез Plug & Play.

За тези, които се нуждаят от разширение на кабелна мрежа и повече високоскоростни портове, един switch може да бъде неочакван, но много подходящ подарък. Вземете MS105G, 5-портов настолен комутатор 10/100/1000 Mbps с функция за самостоятелно договаряне и автоматична поддръжка на MDI / MDIX. Той не изисква конфигуриране и може да се използва незабавно, а благодарение на технологията Green Ethernet потребителите могат да спестят до 82% енергия.

Безжичният USB адаптер Mercusys MU6H може да бъде точно този подарък, от който вашите близки толкова се нуждаят. Адаптерът предлага скорости до 200 Mbps в обхвата 2,4 GHz и 433 Mbps в обхвата 5 GHz, за да се възползвате пълноценно от Wi-Fi AC, а антената с 5 dBi High-Gain подобрява мощността на предавателя и USB приемника. Съвместим с Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP, адаптерът MU6H е продукт, който може приятно да изненада хората около вас.

Share With: