HomeСРЕЩИБижута с дъх на природа

Бижута с дъх на природа

Nimeria Shop

Бижута с дъх на природа

“Бижуто е като перфектната подправка в готвенето. Винаги допълва и подсилва онова, което вече е налично.” – Даян Фон Фюрстенберг

МАДАМСКО има честа да Ви сподели интересната история на Nimeria Shop,  българският бранд, който предлага уникални ръчно изработени бижута, вдъхновени от природата.

Срещаме Ви с Преси, която е на двадесет и четири години, момиче завършило журналистика и  търсещо вдъхновението си в света и цветовете, които го заобикалят. От малка проявява интерес към изкуството, затова тя споделя, че идеята за  Nimeria Shop се ражда естествено през 2015г.. Преси е активна личност, която съчетава собствения си бизнес с много други приключения. Приказните ръчно изработени бижута са лесно достъпни и могат да бъдат закупени онлайн.

Какви продукти създаваш?

Искам да кажа „с дух и сърце“, но може би е прекалено абстрактно. Създавам бижута от смола, камъни, посребрени елементи, стъкло и всеки материал, който в даден момент е представлявал интерес за мен. Винаги се предизвиквам, а когато ми омръзне да правя нещо по отъпкания път, с радост посрещам нуждата си да разучавам нови техники и материали.

Какво те накара да започнеш да развиваш свой собствен бизнес?

При мен бизнесът дойде като естествено продължение на изкуството. Никога не съм си представяла да съм „бизнес дама“, а по-скоро частта с творчеството ме влече.

Какво прави твоя бранд различен и как успява да донесе радост на хората?

 Със сигурност хората, които ми се доверяват, могат да дадат по-изчерпателен отговор. Бих казала минималистичния подход, но имам много път да извървя преди да създам най-фините и изчистени линии. Надявам се, отговор на този въпрос да е и това, че взимам наистина всяка поръчка присърце и отдавам нужното внимание на детайлите. Относно радостта – тя също се вижда по-ясно в очите на тези от другата страна. Мога да споделя, че за втора поредна година правя разпродажба, с цел събиране на средства за определена кампания, което е най-голямото щастие за мен.

Избрахме брандът Nimeria Shop ,който се включва в коледния каталог на МАДАМСКО, защото е много ценен и заслужава голямо внимание. Всички бижута са създадени с голяма любов и всяко едно от тях носи вълшебна частица от нея.

Share With: