HomeСРЕЩИПодари любов в кутия

Подари любов в кутия

Подари любов в кутия

Какво е Коледа? Звън на камбанки, коледни песни, снежен човек, топла прегръдка, усмивка, добра дума и подарък, сгряващ душата и сърцето. МАДАМСКО представя интригуващата история на българския бранд Glezutia. Зад Glezutia стои екипът на Хем енд егс ивентс. Те се занимават с организиране на събития. По време на пандемията създават проекта Glezutia – български бранд, който се грижи за щастието на нашите близки и приятели под формата на подаръчни кутии.

Какви продукти предлагаш в своя сайт?

Кутия Glezutia са подаръчни кутии, които комбинират продукти, подходящи за подарък. Реално получавате готов и опакован коледен (или за друг празник) подарък, без да сте ходили до магазина и да се опитвате да ги измислите, пазарувате и накрая опаковате. Подаръците идват готови при вас, за вас остава удоволствието да видите щастието на лицето на човека, на който сте го подарили. Опаковано – готово.

Какво те накара да започнеш да развиваш свой собствен бизнес?

Нас ни движат идеите и вдъхновението. Това да работим нещо, което наистина харесваме.

Какво прави твоя бранд различен и как успява да донесе радост на хората?

Glezutia е различна от другите подаръчни кутии с това, че ние подаряваме любов в кутия. Това не са козметични продукти или просто подходящи продукти в една цветова гама. Уют, Топлина, Щастие. Това е посланието, което бихме искали да предадем на хората и да ги зарадваме.

Glezutia е част от коледния каталог на МАДАМСКО. Избрахме ги, защото знаем колко може да е объркващо опаковането на подаръците. Колебаем се дали хартията е подходяща, дали няма да се види, да се скъса. Чудим се дали пък не е твърде претенциозно и … как в края на краищата да направим опаковката “черешката на тортата” на нашия подарък. Ами – просто е! Подаряваме любов в кутия с Glezutia.

Share With: