HomeМОДАБлясък, искрящи цветове и свобода – модата през 2022

Блясък, искрящи цветове и свобода – модата през 2022

модата

Блясък, искрящи цветове и свобода – модата през 2022

Модата през новата година ще бъде фокусирана върху искрящи чанти, мини поли и микро якета, които да подсказват, че официално се връщаме към живота. Вижте списъка от 11 модни тенденции, които да следвате през 2022-ра година.

Гащеризони

Гащеризона ще направи неочаквано завръщане през тази година. Звезди като моделът Хейли Бийбър и певицата Лиззо са се появявали многократно в прилепнал гащеризон.

Колани тип верижка

Коланите тип верижка започнаха да стават модерни още през изминалата година. Може да ги сложите върху плетена зимна рокля или да разчупите стила си като го носите небрежно на кръста – като бижу. Дизайнерите са отдадени изцяло на това да се забавляваме през 2022-ра година. Защо да не започнем от стила си?

Микро блейзъри

Якетата ни започват да заемат размера на останалото ни търпение, което имаме към продължаващата пандемия. Много малко, микро. Заложете на по-прилепнал блейзър, който дава хубаво очертание на силуета. Може да го съчетаете с панталони, поли, микро блейзърът дава изцяло нови възможности за стилизиране.

Големи якета

Микро блейзърът не е за вас? Големите якета, които придават по-квадратна форма, продължават да бъдат на мода. Този модел изглежда най-добре в черен цвят, но може да опитате и в бяло и телесно. Съчетайте го с дънки, неангажираща пола, плетени рокли, панталони – накратко, почти с всичко.

Блясък

Celine, Carolina Herrera, Coperni залагат на блясъка в дрехите през 2022-ра година. От дълги поли, до мини рокли, блузи и панталони, тези дрехи ще заслепят всеки.

Ярки чанти

Чантите на световноизвестната марка Bottega Veneta са запазили до 90% от стойността си през 2021 г. Това включва мини чантите им в ярки цветове като зелената им чанта, която стана една от най-популярните през изминалата година. Чантата ви не трябва да е само в черно, кафяво или бежово. Рискувайте с по-ярки цветове тази година.

Мини поли

Забелязва се тенденцията все повече да се носят мини поли. Така ще продължи и през тази година. Те са забавни, удобни и перфектни за летните сезони.

Уголемени ризи

Свободните дрехи стават все по-популярни. И тази година широката, голяма риза, съчетана отново с широки панталони, ще бъде на мода. Кой каза, че удобството не може да бъде модерно?

Рейв стилът

Сложете си bucket hat, защото живота е рейв и всички са поканени. Малки аксесоари като шапките могат да променят изцяло външния вид.

Панталони с ниска талия

Не, не говорим за онези панталони, които показват бельото ви. Bottega Veneta, Vetements, Balenciaga ни показват панталони и дънки, които стоят свободно по тялото и са с талия до ханша, без да разкриват прекалено много, но достатъчно, за да се види логото и корема.

Сутиени като топове

Ако веднага след работа планирате да изпиете по коктейл с приятелки, то това е перфектният начин да преобразите небрежния си костюм. Заложете на свободни костюми: например сако, което можете да съчетаете с прилепнала пола.

Източник и фотографии: 2022 Fashion Trends (harpersbazaar.com)

Share With: